CT international is importeur van de Duitse firma dr.Schumacher en levert Reinigings- en Desinfectie middelen voor medische instrumenten & pedicure frezen.

CT international is importeur van de Duitse firma dr.Schumacher en levert Reinigings- en Desinfectie middelen voor medische instrumenten & pedicure frezen.

De Duitse fabrikant dr. Schumacher uit Melsungen behoort al 30 jaar tot de Top 5 van producenten van Hygiëne en Desinfectie middelen. In de afgelopen 10 jaar is het bedrijf gegroeid van 50 naar 650 medewerkers. De Filosofie van dit internationale bedrijf is om volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen producten op het gebied van desinfectie de produceren.

Deze producten voldoen aan de meest recente Europese eisen en normeringen en worden over de hele wereld ingezet.

Producten van dr. Schumacher worden niet alleen gebruikt in de pedicure praktijk maar wij leveren deze ook veelvuldig aan de medische sector aan bv ziekenhuizen, zorginstellingen (tand)artsenpraktijk en producenten van medische apparatuur.

wonddesinfectie pedicurepraktijk

Sterilon is van de markt? En nu…..

Overal verschijnt berichtgeving over het verdwijning van dettol-sterilon als wonddesinfectie.

Maar een duidelijke en begrijpelijke uitleg ontbreekt in deze. Daarom wil ik jullie uitnodigen om het volgende artikel te lezen zodat het duidelijk is wat wel en niet is toegestaan.

Lees hier het artikel over de sterilon 

perfektan desinfectie

Veilig gebruik Perfektan

Desinfectie in Nederland is een complexe zaak.

Binnen een aantal groepen op Facebook is een gesprek ontstaan betreffende de veiligheid van Perfektan. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om hier een reactie te geven op te geven..

Lees hier meer over het veilig gebruik van de Perfektan

Workshop Basisprincipes Hygiëne Desinfectie

Terugblik Workshop Hygiëne & Desinfectie

Als pedicure willen wij allemaal hygiënisch werken. Zowel in onze eigen praktijk als ambulant. Maar wat zijn de nieuwste inzichten en hoe kunnen we in de praktijk op een gemakkelijke en efficiënte manier onze frezen en instrumenten reinigen?

 

Reiniging

Reiniging en desinfectie van frezen & instrumenten

CT international is sinds 10 jaar importeur van de Duitse fabrikant dr. Schumacher. Deze firma uit Melsungen Duitsland behoort al ruim 30 jaar tot de top 5 producenten van hoogwaardige Hygiëne- en Desinfectiemiddelen.