Saloninrichting, Apparatuur & benodigdheden en Opleidingen & Werkshop voor de Medisch een Cosmetische Pedicurepraktijk

Saloninrichting, Apparatuur & benodigdheden en Opleidingen & Werkshop voor de Medisch een Cosmetische Pedicurepraktijk

Via onze website en in onze winkel in Zwolle vindt u een groot assortiment producten voor de pedicurepraktijk. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw materialen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verschillende technieken. Wij leveren dan ook een volledig assortiment verbruiksartikelen en technische producten. Dus voor beugeltechniek, Nagelreparatie en Regulatie, AntiDruk of Orthesematerialen kunt u bij ons terecht.

Ook leveren wij een ruim assortiment producten voor de verkoop in de salon. Van VoetenCreme’s en Mycoseprodukten tot verbandmiddelen en relatiegeschenken.

SALONINRICHTING

In onze ruime showroom vindt u verschillende mogelijkheden voor het inrichten van uw salon. Behandelstoelen, meubilair en werkstoelen, maar ook apparatuur zoals pedicuremotoren vindt u hier.

De winkel  is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maar op onze website kunt u 24 uur pe dag, 7 dagen per week bij ons online winkelen. In onze overzichtelijke webshop vindt u alles voor in uw praktijk.