Inrichting, Apparatuur, Producten, Opleidingen & Workshops voor professionele schoonheidssalons in de Uiterlijke Verzorging

Inrichting, Apparatuur, Producten, Opleidingen & Workshops voor professionele schoonheidssalons in de Uiterlijke Verzorging

In onze groothandel in Zwolle bieden wij een breed assortiment cosmetica en aanverwante artikelen aan voor de schoonheidsspecialiste. Wij leveren aan wellness centra, beautysalons, massage salons, schoonheidssalons en andere beauty professionals. In onze webshop vind je betaalbare kwaliteitsproducten voor gezichts- en lichaamsverzorging. 

Onze professionele merken hebben ieder hun eigen kracht en unieke eigenschappen. HFL Laboratories biedt bijvoorbeeld een effectieve lijn met verschillende verzorgingsproducten die ondersteuning bieden bij huidproblemen. De merken Chi en Volatile staan vooral bekend om hun biologische natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ook onze eigen cosmeticalijn Catharos Cosmetics  bevat voornamelijk hoogwaardige en natuurlijke bestanddelen. 

Naast verzorgingsproducten en verbruiksartikelen leveren wij ook complete saloninrichtingen. Kom langs in onze ruime showroom! Dan kun je alle producten zien, voelen en testen. 

SALONINRICHTING

In onze ruime showroom vind je verschillende mogelijkheden voor het inrichten van jouw salon. Behandelstoelen, meubilair en werkstoelen, maar ook apparatuur zoals harsapparaten en paraffinebaden.

De winkel  is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maar op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons online winkelen. In onze overzichtelijke webshop vind je alles voor jouw salon.