Je hebt een plan gemaakt voor de toekomst. Je weet wat je graag wilt veranderen binnen jouw praktijk of salon. Jouw nieuwe huisstijl zit al helemaal in je hoofd. Maar dan….

Als je gaat investeren is het verstandig om niet alleen te denken aan de inrichting van je praktijk. Een mooie print aan de muur of een wand is snel gesausd in jouw favoriete kleur. Maar de investering in een goede behandel- en werkstoel is nog veel belangrijker.

Vergeet vooral ook niet je eigen werkcomfort! Een goede behandelstoel die je op verschillende manieren kunt instellen zodat jouw eigen werkhouding verbeterd of een nieuwe pedicuremotor die snel en betrouwbaar is. Dat is ook erg waardevol.

Misschien ben je nog niet zo lang pedicure en denk je misschien dat een dergelijke investering nog niet voor jou is weggelegd. Vergis je niet. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Maar misschien ben jij wel die pedicure die denkt, Ja, maar ik moet nog maar 5 tot 7 jaar. Waarom zou ik nu nog investeren.

Waarom niet. Je hebt jaren ervaring, een goede en betrouwbare klantenkring waardoor je goed zicht hebt om de maandelijkse geldstroom binnen je praktijk.

Waarom zou je dan niet nog eens investeren in jezelf. Een goede zit- en werkhouding is zo belangrijk. Een fijne betrouwbare pedicuremotor met een lichtgewicht handstuk is ook heel prettig.

Zo kun je nog jaren met veel plezier en zonder lichamelijke ongemakken jouw werk voortzetten. Dan is het niet meer: ik moet nog 5 of 7 jaar. Maar dan wordt het al snel; ik mag…………..

Hoe fijn zou dat zijn.

Maak eens een afspraak. Je krijgt bij ons altijd eerlijk en praktijkgericht advies. Wat past bij jou en jouw portemonnee?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw apparatuur of jouw saloninrichting? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Al vanaf een investering van € 500,- zijn er mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek en vertellen je over deze mogelijkheden. Neem de stap. Wij helpen je graag.

meer informatie