Pediroda Opleiding Medisch Pedicure

De term medisch pedicure houdt de gemoederen in pedicureland heel erg bezig. Tijdens cursussen, voorlichtingsbijeenkomsten, beurzen en congressen is dit onderwerp veel besproken. Er blijkt veel onzekerheid maar vooral ook veel onwetendheid te heersen onder de pedicures in Nederland.

Wat gaat de toekomst brengen en hoe ziet mijn persoonlijke toekomst er uit voor de medisch pedicure? Moet ik hierin mee of kan ik basis pedicure of pedicure plus blijven? Wat gaan verzekeraars doen en wat zal mijn rol zijn in de zorggroepen en de ketenzorg? Alle antwoorden op deze vragen vindt u bij Pediroda.

Pediroda geeft en ontwikkelt al jaren de opleidingen die nodig zijn voor een professionele pedicure praktijk. Tot 2 keer hebben de bezoekers van de site pedicure.nl Pediroda uitgeroepen tot beste opleidingsinstituut van Nederland. Pediroda is partner van Provoet en geeft op 8 verschillende locaties in Nederland les.. Deze opleiding wordt gegeven op diverse locaties waaronder Zwolle bij CT International.

 

Waarom medisch pedicure worden?

De medisch pedicure is breed opgeleid. Deze kan alle zogeheten risicovoeten, welke o.a. zijn ontstaan door diabetes of reuma, behandelen. De medisch pedicure bezit daarnaast een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van specialistische technieken. Daarmee worden de behandelmethoden vergroot.

We zien nu al dat de medisch pedicure deel gaat uitmaken van zorgketens en zorggroepen. De hele gezondheidszorg zal straks gericht zijn op samenwerking. Een zorggroep gaat bestaan uit een huisarts, praktijkondersteuners, fysiotherapeut, podotherapeut maar ook de medisch pedicure gaat deelnemen aan dit soort samenwerkingsverbanden.

Kortom, door de opleiding medisch pedicure zult u merken dat u als vakvrouw een breder werkgebied krijg gecombineerd met een hoger aanzien en betere tarieven. U blijft meedoen in de ontwikkelingen in de markt door u zelf te ontwikkelen en samen te werken met andere (para) medische disciplines.

  • De opleiding wordt afgesloten met een erkend branche diploma
  • Deze opleiding start meerdere keren per jaar
meer informatie
Pediroda Pedicure Opleiding Medisch