Overdracht van kennis op het gebied van pedicure frezen van Busch is één van de speerpunten van CT international

Overdracht van kennis op het gebied van pedicure frezen van Busch is één van de speerpunten van CT international

Schrijf u in!

Tijdens de vakbeurs Pedicure in Houten heeft u onze speciale demo film kunnen zien. Velen van U hebben ons gevraagd of wij deze film nogmaals kunnen laten zien.

Indien u uw gegevens, (uw e-mail adres en naam) hier achterlaat dan ontvangt u een link van ons. Met behulp van deze link kunt u alsnog de film bekijken en de frezen en freestechnieken opnieuw zien.
Op deze manier hopen wij dat u nog meer werkplezier heeft van de aanschaf van uw frezen, of dat ons filmmateriaal u inspireert om andere frezen te gebruiken als dat u misschien tot nu toe gewend was.

Hartelijk dank voor uw beursbezoek en graag tot de volgende beurs. En natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze groothandel in Zwolle.

Namens het team van CT international,
Karolien van der Scheer

CTInternational Mailing - Beurs 2022

* verplicht veld

Buschfrezen.nl

Studiedag Pedicure Frezen

Als eerste in Nederland ontwikkelde CT international deze specifieke studiedag om professionele pedicures wegwijs te maken in de grote collectie pedicurefrezen. Kortom alles over het nut en gebruik van frezen. Tijdens de opleiding wordt slechts een beperkt aantal frezen ingezet en daarna staat men er alleen voor. Door het inzetten van specifieke frezen kunnen verschillende werkzaamheden efficiënter en sneller uitgevoerd worden. Dit bespaart tijd en is prettig voor de klant.

Deze studiedag is voor zowel de beginnende als ervaren pedicure een MUST

Inmiddels geven wij deze studiedag op verschillende locaties in Nederland en België. De studiedag bestaad uit 1 lesdag van 09:30 t/m 17:00 incl. lunch

Op zoek naar locaties

Voor onze studiedag frezen zijn wij op zoek naar diverse locaties in Nederland en België. Heeft u interesse in het volgen van deze studiedag? Maar bent u niet in de gelegenheid om naar Zwolle te komen? GEEN PROBLEEM!  Voor ongeveer 12 tot 14 cursisten komen wij ook bij u op locatie. Houd er wel rekening mee dat wij 6 tot 8 maanden vooruit plannen.

Voorlichting op scholen, tijdens congressen en studiedagen.

Wij geven regelmatig voorlichting en demonstraties op scholen en onderwijsinstellingen. Wij gaan dan niet alleen in op de techniek van bijvoorbeeld frezen en reiniging daarvan, maar kunnen ook andere instrumenten en technieken laten zien. Dit kan zowel op het gebied van medische- als cosmetische Voetverzorging.

Facebook Busch Frezen

Alle Busch pedicure frezen zijn voorzien van een CE-keurmerk Medisch hulpmiddel. Dit is een wettelijke Europese bepaling...

Geplaatst door Buschfrezen.nl op Donderdag 10 september 2020

De Vakbladen:

“Podopost schrijft n.a.v. vakbeurs”

CT international uit Zwolle mocht zich meteen in een heftige belangstelling verheugen. De frezen en instrumentenspecialist uit Zwolle presenteerde een groot aantal “toppertjes”uit de complete collectie Busch frezen, waaronder nieuwe frezen die zeer geschikt zijn voor de risicovoet.

 

Voetvak+ schijft:

Het was haast onmogelijk om bij de stand van CT international te komen, zo enorm liep het hier storm! Ondanks de topdrukte nemen zij uitgebreid de tijd om de belangstellenden van het juiste advies over de aan te schaffen frezen te voorzien.

Reacties van cursisten:

  • “Heel veel geleerd
  • “Hier heb ik tenminste wat aan in mijn praktijk”
  • “Nooit geweten dat dat zo in elkaar zit”
  • “Een uiterst leuke maar vooral leerzame cursus”
  • “Echt informatie waar ik elke dag in de praktijk mee aan de slag kan”
  • “Ik kan mijn werk nu veel sneller uitvoeren”
  • “Ook mijn klanten zijn erg blij met de nieuwe mycose frezen die ik nu gebruik”

Buschfrezen.nl

“Altijd eerlijk en praktijkgericht advies over frezen en instrumenten”

frezenworkshop zwolle 15 februari

Studiedag Frezen
Buschfrezen
Buschfrezen

Verwijderen van Gelpolish op de teennagels met een keramische frees.

De gelpolish word verwijderd met de K429 SPEED 060. Bestellen kan via: https://ctinternational.nl/shop/

Demonstratie film de Hybride Twister.

Met de Hybride Twister frees kan u snel en gemakkelijk eelt verwijderen.

Gelpolish verwijderen met een Keramische frees van Busch.

Verwijder snel en makkelijk een gelpolish of kunstnagel met de Keramische frees van Busch. In dit filmpje word de K425 SPEED 060 gebruikt. Klik hier om deze of één van de andere Keramische frezen van Busch te bestellen!