CT International is al bijna 20 jaar een betrouwbare pedicure groothandel en leverancier van producten en opleidingen voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. Tot onze klanten behoren pedicures, nagelstylistes, schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten en fysiotherapeuten. Als groothandel leveren wij niet alleen een breed assortiment verbruiksartikelen, maar kunt u ook bij ons terecht voor een complete saloninrichting of korte workshop of opleiding.

Begin 2014 zijn wij verhuisd naar het ruime pand aan de Voltastraat 23 te Zwolle. Hier hebben wij niet alleen een ruime winkel, maar ook twee cursuslokalen waar diverse praktijklessen worden gegeven. Onze cursusfaciliteiten worden o.a. gebruikt door Opleidingsinstituut Pediroda.

CT International bestaat verder uit de volgende onderdelen:

Magnetic Nagelstyling
Onder de naam Magnetic Nail Academy Zwolle geven wij professionele opleidingen nagelstyling waaronder bijvoorbeeld de “Allround Nagelstyliste”. Als regionaal Magnetic Dealer leveren wij niet alleen een compleet assortiment producten maar is het opleidingsniveau van onze nagelstylistes van hoge kwaliteit. Waardoor u een goede start kunt maken in de nagelbranche.

Buschfrezen.nl
Als eerste in Nederland ontwikkelden wij een specifieke workshop om professionele pedicures wegwijs te maken in de grote collectie pedicurefrezen. Door het inzetten van specifieke frezen kunnen verschillende werkzaamheden efficiënter en sneller worden uitgevoerd. Voor het volgen van deze workshop ontvangt u accreditatiepunten (in Nederland 6 accreditatiepunten en in België 20 punten via de BVV).

Onze vakkundige medewerkers informeren u graag over onze producten en cursussen.

U bent van harte welkom in Zwolle, of tijdens één van de beurzen in Houten.

CT International interieur