Catharos Ureum-lijn

Catharos Ureum-lijn

Catharos Basics

KGS Ultimate Foot File - Catharos Diamond collection

Catharos Diamond / KGS Ultimate Foot File

Catharos Ureum-lijn

Catharos Ureum-lijn

Catharos Basics

Catharos Diamond Foot File System

Catharos Diamond Foot File System

Catharos Cosmetics

Catharos Cosmetics is een onderdeel van CT International in Zwolle, en is een cosmetica merk voor huid, hand & voetverzorgingsproducten.

Gangbare en betaalbare producten voor in de salon, dat is ons uitgangspunt. In april 2016 zijn wij gestart met het uitbrengen van onze voetverzorgingslijn. De crèmes en balsems zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke bestanddelen en er is gebruik gemaakt van verschillende kruidenextracten die zorgen voor aangenaam zachte voeten en een gezonde en verzorgde huid. De voetencrèmes zijn ook geschikt voor diabetici.

Daarnaast heeft Catharos Cosmetics een frisse neutrale uitstraling die zal bijdragen aan de verkoop van deze producten in uw salon.

Over ons

Catharos Cosmetics is een onderdeel van CT International

CT International is al ruim 15 jaar een betrouwbare leverancier van producten en opleidingen voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. Tot onze klanten behoren pedicures, nagelstylistes en schoonheidsspecialistes. Als groothandel leveren wij niet alleen een breed assortiment verbruiksartikelen, maar kunt u ook bij ons terecht voor een complete saloninrichting of korte workshop of opleiding.

Sinds maart 2014 zijn wij gevestigd in ons ruime pand aan de Voltastraat 23 te Zwolle.
Hier hebben wij een ruime winkel/showroom en meerdere lesfaciliteiten. Zo beschikken wij over een ruim praktijklokaal met 8 volwaardige werkplekken (behandelstoelen). Deze ruimte is volledig examenwaardig.
In onze winkel/showroom informeren onze vakkundige medewerkers u graag over onze producten en cursussen.

U bent van harte welkom in Zwolle, of tijdens één van de beurzen.
Karolien van der Scheer