CT International Corona advies Wilt u advies over corona? CT International Lees meer

Catharos Cosmetics

Catharos Cosmetics is een onderdeel van CT international in Zwolle, en is een cosmetica merk voor Huid, Hand & Voetverzorgingsprodukten.

 

Gangbare en betaalbare produkten voor in de salon, dat is ons uitgangsprodukt. April 2016 zijn wij gestart met het uitbrengen van onze voetverzorgingslijn. De creme’s en balsems zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke bestanddelen en er is gebruik gemaakt van verschillende kruidenextracten die zorgen voor aangenaam zachte voeten en een gezonde en verzorgde huid. (de voetencreme’s zijn ook geschikt voor diabetici)

 

Daarnaast heeft Catharos Cosmetics een frisse neutrale uitstraling die zal bijdragen aan de verkoop van deze produkten in uw salon.

CatharosUreum lijmklovencreme

Over ons

Catharos Cosmetics is een onderdeel van CT international

CT international is al ruim 15 jaar een betrouwbare leverancier van producten en opleidingen voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. Tot onze klanten behoren pedicures, nagelstylistes en schoonheidspecialistes. Als groothandel leveren wij niet alleen een breed assortiment verbruiksartikelen, maar kunt u ook bij ons terecht voor een complete saloninrichting of korte workshop of opleiding.

Sinds maart 2014 zijn wij gevestigd in ons ruime pand aan de Voltastraat 23 te Zwolle.
Hier hebben wij een ruime winkel/showroom en meerdere lesfaciliteiten. Zo beschikken wij over een ruim praktijklokaal met 8 volwaardige werkplekken (behandelstoelen). Deze ruimte is volledig examenwaardig.
In onze winkel/showroom informeren onze vakkundige medewerkers u graag over onze producten en cursussen.

U bent van harte welkom in Zwolle, of tijdens één van de beurzen.
Karolien van der Scheer

Producten

Catharos Cosmetics is een onderdeel van CT international in Zwolle, en is een cosmetica merk voor Huid, Hand & Voetverzorgingsprodukten.

Gangbare en betaalbare produkten voor in de salon, dat is ons uitgangsprodukt. April 2016 zijn wij gestart met het uitbrengen van onze voetverzorgingslijn. De creme’s en balsems zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke bestanddelen en er is gebruik gemaakt van verschillende kruidenextracten die zorgen voor aangenaam zachte voeten en een gevoede en verzorgde huid.

voetverzorging cosmetica
Handverzorging cosmetica

Beauty School Challenge

De Beauty School Challenge®
Bedrijfsleven en onderwijs bundelen hun krachten.

Onderwijs en bedrijfsleven zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden om bruggen te slaan tussen beide. Vanuit deze behoefte is dit initiatief bedacht door CT international.
In samenwerking met Catharos Cosmetics en de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging organiseren wij, CT international,  de Beauty School Challenge. Met dit initiatief willen wij als bedrijfsleven het onderwijs ondersteunen en de leerlingen van het Middelbaar Beroepsonderwijs de kans geven om zich met deze uitgebreide praktijkopdracht voor te bereiden op een plek in het bedrijfsleven.

 

Waarom deelnemen als onderwijsinstelling aan de Beauty School Challenge?
Uitgangspunt van de Beauty School Challenge is een multidisciplinair onderwijsprogramma  dat gekoppeld wordt aan een wedstrijdelement. Binnen uw eigen onderwijsinstelling kunnen er veel verschillende vakgebieden worden ingezet. Zo kunnen verschillende vakken een rol spelen in deze Challenge; Nederlands, sociale vaardigheden, rekenen, ondernemersvaardigheden en praktijklessen. Ook wordt er op deze manier de mogelijkheid geboden om de student te laten uitblinken en wordt deze gestimuleerd om creatief te zijn.

 

Wat is de rol van CT international & Catharos Cosmetics in dit geheel?
Wij zorgen voor een compleet onderwijsprogramma voor uw organisatie. Wij zorgen voor een gastdocent die bij aanvang van de Challenge de studenten informeert over de Beauty School Challenge en die vakinhoudelijk les geeft over de producten die tijdens de lessen worden gebruikt.

 

Wat is de uitdaging voor de studenten?
In het kort:

  • Marktonderzoek en doelgroep bepalen
  • Behandeling ontwikkelen voor in de salon
  • Commercieel denken
  • Behandelplan en stappenplan uitschrijven
  • Kostprijs berekenen van deze behandeling
  • Advertentie & Reclamefolder maken
  • Presentatie-Promotiefilmpje maken
  • Behandeling uitvoeren

Heeft u interesse in dit onderwijsprogramma, en wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden neem dan contact op met ons.