Catharos Ureum-lijn

Catharos Basics

KGS Ultimate Foot File - Catharos Diamond collection

Catharos Diamond / KGS Ultimate Foot File

Catharos Skincare

Catharos Ureum-lijn

Catharos Basics

Catharos Diamond Foot File System

Catharos Diamond Foot File System

Catharos Skincare

Catharos Cosmetics

Catharos Cosmetics is een onderdeel van CT International in Zwolle, en is een cosmetica merk voor huid, hand & voetverzorgingsproducten.

Eerlijke verzorgingsproducten verkrijgbaar bij de professionele salons en praktijken voor voet- en huidverzorging. Betaalbare kwaliteit, dat is ons uitgangspunt van Catharos. In april 2016 zijn wij gestart met het uitbrengen van onze voetverzorgingslijn. Vooral de crèmes op basis van ureum zorgen voor aangenaam zachte voeten en gehydrateerde huid. De voetencrèmes zijn ook geschikt voor diabetici.

Begin 2023 starten wij met een complete lijn voor huidverzorging. Een mooie aanvulling op het bestaande assortiment met een professionele uitstraling en exclusief verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalons en huidverzorgingspraktijken.

Catharos Cosmetics kiest voor een frisse natuurlijke uitstraling.  De crèmes en balsems zijn vooral gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke bestanddelen en er is gebruik gemaakt van verschillende kruidenextracten.

Deze produkten zorgen ervoor dat uw cliënt stralend uw praktijk verlaat en graag terugkomt voor een nieuwe behandeling.

Over ons

Catharos Cosmetics is een onderdeel van CT International in Zwolle

 

CT International is al ruim 20 jaar een betrouwbare leverancier van producten en het geven van professionele adviezen aan pedicures, schoonheidsspecialistes en nagelstylistes.

Als groothandel leveren wij een breed assortiment verbruiksartikelen, maar kunt u ook bij ons terecht voor een complete saloninrichting, korte workshop of professionele producttraining. Regelmatig organiseren wij met verschillende leveranciers voorlichtingssessies over de toepassing van producten in uw professionele praktijk.

 

Sinds maart 2014 zijn wij gevestigd in ons ruime pand aan de Voltastraat 23 te Zwolle.
Hier hebben wij een ruime winkel/showroom en ruime lesfaciliteiten voor praktijk en theorielessen.  Wij hebben o.a. een apart theorielokaal en een ruim praktijklokaal met 8 volwaardige werkplekken (behandelstoelen). Deze ruimtes zijn volledig examenwaardig.
In onze winkel/showroom informeren onze vakkundige medewerkers u graag over onze producten en cursussen.

 

U bent van harte welkom in Zwolle, of tijdens één van de beurzen.
Karolien van der Scheer