Magnetic Nail Academy Zwolle levert een compleet assortiment producten en opleidingen voor een professionele Nagelstyliste

Magnetic Nail Academy Zwolle levert een compleet assortiment producten en opleidingen voor een professionele Nagelstyliste

Via onze website en in onze winkel in Zwolle vindt u een groot assortiment producten voor de Nagelstyliste. Wij zijn regionaal Magnetic dealer en dat betekend dat wij niet alleen over de producten, maar ook over de kennis van het aanbrengen van deze producten beschikken.

Wij leveren het complete Magnetic assortiment dat zich kenmerkt door een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Kwaliteit van Magnetic is in Nederland volgens de laatste normen op het gebied van cosmetica geproduceerd. Gegarandeerd veilig dus.!

Naast de verkoop van onze naildesign producten leiden wij beginnende nagelstylistes op en mogen zij zich na de afronding van hun opleiding “Allround Nagelstyliste” noemen. Dit betekend dat je in staat bent om kunstnagels te zetten op hoog niveau die echt salonwaardig zijn. Kortom met Magnetic maak je een goede start in het Nagel vak.

Ook leveren wij verschillende verkoopproducten voor in de salon.

De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maar op onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons online winkelen. In onze overzichtelijke webshop vindt u alles voor in uw salon.