Voorlichting Buschfrezen nu digitaal

Beschrijving
Omdat wij dit jaar niet zullen deelnemen aan de vakbeurs Voetverzorging (vakbeurs pedicure) in Houten willen wij graag op een andere manier informatie delen over het gebruik en de toepassing van frezen. Busch heeft dit voorjaar weer een aantal nieuwe keramiek frezen op de markt gebracht die wij graag onder de aandacht brengen. Tijdens dit Online evenement leggen wij de mogelijkheden uit en demonstreren wij de frezen d.m.v. video beelden en geven wij uitgebreid uitleg over de toepassing van de verschillende modellen.
Het is een interactief webinar waarbij u als aanwezige ook vragen kunt stellen. Er zijn geen kosten aan deze digitale infosessie verbonden, maar u moet zich wel inschrijven. Na inschrijving ontvangt u een Zoom link, deze kunt u 30 minuten voor aanvang van de sessie gebruiken om in te loggen. Technische ondersteuning voor deze zoomsessie komt via de organisatie van mischanagel.nl

De opzet van alle sessies zijn gelijk, maar er kunnen verschillende onderwerpen besproken worden tijdens deze sessie. Dit zal ook afhankelijk zijn van de aard en hoeveelheid van de vragen. U kunt voorafgaande aan de sessie al vragen insturen zodat wij deze gericht kunnen beantwoorden.

Extra informatie
Kosten: GEEN, deelname is Gratis
Tijd: 60 tot 90 minuten per sessie
Onderwerpen:
  • Nieuwe keramiek frezen
  • Uitleg over keramiek en verschillende slijpingen
  • Desinfectie van keramiek frezen.
  • Informatie over studiedag frezen.
Inschrijving via onderstaande button of: Klik Hier
U kunt dan kiezen welke dag en welk tijdstip uw voorkeur heeft
Buschfrezen Voorlichting
schrijf je in