Waar moet ik opletten bij de aanschaf van een pedicure unit?

Je overweegt misschien al een tijdje om een pedicureunit aan te schaffen. Je hebt een drukke professionele praktijk en wilt je cliënten graag zo goed mogelijk behandelen. Je hebt al jaren gebouwd aan je eigen praktijk en de toekomst leert dat voetzorg alleen maar toeneemt.


Misschien is het tijd om nu te investeren in je praktijk.


Daarom willen wij je graag informeren over de nieuwe Pedicure unit van NWT, dit is een volledig geïntegreerd werkstation voor professionele pedicures en uitgerust met 3 verschillende functies, Nattechniek, Stofafzuiging en de functiespuit voor lucht en water. De NWT Minipod is een prachtig instrument voor pedicures met een drukke praktijk.

Korte opsomming van de mogelijkheden

 • Voetpedaal: Regeling van toerental voor nauwkeurige behandelingen of Aan/Uitschakeling
 • Handstukken: Deelbare en niet-deelbare opties voor verschillende behoeften.
 • Onderhoudsvriendelijk: Minimaal onderhoud met focus op dagelijkse reiniging van het voorstukje van het deelbare handstuk. (einde van elke werkdag oliën)
 • Stofafzuiging: Effectief gesloten systeem voorkomt stofproblemen en bevordert een schone werkomgeving.
 • Verlichting handstuk: Het handstuk EVO LED 2 en NT100 LED hebben beide directe verlichting in het handstuk. Het meubel leent zicht verder heel goed voor het plaatsten van een houder met loupelamp.
 • Gebruiksgemak: Intuïtieve bediening, extra functies zoals boost voor versneld reinigen.
 • Compressor: membraamvrije compressor, Behoeft geen onderhoud.
 • Praktisch en ruim meubel: een stijlvolle volledig stalen kast met 5 diepe lades voor materialen. De coating is krasbestendig en door de ingebouwde compressor achter de unit is er ook nog extra ruimte achter het deurtje.
 • Waterreservoir: ruim en makkelijk toegankelijk met extra rinse en blow functie. Doorspoelen, en ontluchten. (1 x per werkweek)
 • Bij reparatie: Hoeft alleen het unit gedeelte, (dit is een casettemodel) uit het meubel gemonteerd te worden.

Verschillende soorten handstukken

verschillende soorten Handstukken
1. Nattechniek
Er zijn 4 verschillende nattechniek handstukken beschikbaar:
 1. EVO, zonder licht
 2. EVO LED 2, met verlichting
 3. NT 100, deelbaar handstuk zonder licht
 4. NT 100 LED, deelbaar handstuk met verlichting
De pedicure unit wordt geleverd met verschillende handstukken, waarbij de NT100 bijzondere aandacht verdient. Deze is deelbaar. En is lichter en slanker dan het EVO handstuk. Dit maakt het NT100 handstuk comfortabeler voor geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Bovendien is het deelbare handstuk handig voor het aansluiten van extra accessoires, zoals de omnicut.
2. Stofafzuiging/ Droogtechniek
De pedicure unit is uitgerust met een effectief stofafzuigsysteem dat zorgt voor een schone werkomgeving. Het gesloten systeem voorkomt dat stof in het mechanische gedeelte van het handstuk terechtkomt, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Bovendien zijn de stofzakken gemakkelijk te vervangen, afhankelijk van het gebruik.
Het gebruik van speciale vliesstofzakken voorkomt problemen met stofophoping en maakt het mogelijk om zonder zorgen met acryl en gel te werken.
Droogtechniek is erg praktisch bij bijvoorbeeld plaatsen van nagelbeugels.
3. Functiespuit
De Minipod is uitgerust met een krachtige functiespuit die water of lucht geeft, of spray door beide functies gelijke tijd te bedienen.

Voetpedaal Functionaliteit

Standaard bij de unit is het voetpedaal voor het regelen van de het toerental “Gaspedaal”.
Het is ook mogelijk om dit voetpedaal te vervangen voor een voetpedaal dat de AAN/UIT functie regelt. Ook zonder voetpedaal is de unit te bedienen vanaf het volledig digitale bedieningspaneel met touchscreen functie.

Onderhoudsvriendelijk

Een opvallend voordeel van de pedicure unit is het beperkte onderhoud dat vereist is. Alle motoren zijn koolborstel loos. Het enige regelmatige onderhoud betreft het voorstukje, van het deelbare handstuk, dat dagelijks moet worden geolied. Daarnaast is de compressor membraam loos en deze hoeft geen periodiek onderhoud nodig. Het afsluiten van een onderhoudscontact is daardoor ook niet noodzakelijk.

Gebruiksgemak

De boostfunctie zorgt voor extra snelheid bij het reinigen van het waterreservoir. Het eenvoudige onderhoud en de intuïtieve bediening maken de pedicure unit ideaal voor zowel beginnende als ervaren pedicures.

Conclusie

De pedicure unit onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, onderhoudsvriendelijkheid en geavanceerde functies. Of het nu gaat om precisiewerk of medische pedicurebehandelingen, deze unit biedt een complete oplossing voor pedicures van verschillende specialismen.

Prijzen

Deze pedicure unit biedt niet alleen kwaliteit in behandelingen maar ook gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle investering is voor pedicures.
Er zijn 4 verschillende nattechniek handstukken beschikbaar: prijzen november 2023
 1. EVO, zonder licht                                                                            6595,–
 2. EVO LED 2, met verlichting                                                         6795,–
 3. NT 100, deelbaar handstuk zonder licht                                7395,–
 4. NT 100 LED, deelbaar handstuk met verlichting                 7595,–
* Meerprijs voor Houder & Loupelamp

Mogelijkheid tot lease

Lang niet alle banken en kredietverstrekkers kennen mogelijkheden voor de financiering van praktijkapparatuur en/of Saloninrichting voor Pedicure, Schoonheidsspecialistes en Nagelstylistes. Daarom werken wij sinds dit jaar samen met een Lease Platform dat ook specifiek investeringen van Pedicure’s, Schoonheidsspecialistes en Nagelstylistes goedkeurt.

 

Om hiervoor in aanmerking te komen is de enige vereiste een KvK inschrijving van minimaal 1 jaar. Informatie over specifieke mogelijkheden bespreken wij graag individueel.

 

Voorbeeld bij 6595,– en 60 maanden Lease: € 144,43

Ons team is geeft graag een passend antwoord op al uw vragen betreffende onze producten en cursussen.

Op zoek naar vakinhoudelijk advies & interesse in onze producten? Bel of Mail ons en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wij heten u van harte welkom in Zwolle of maken graag met u een online afspraak.