Nieuw bij Catharos Cosmetics! Scrub & Masker!

Nieuw bij Catharos Cosmetics!

 

Catharos Voetenmasker met AHA

Dit zachte voetenmasker bevat alpha hydroxy zuren die een gladde, stevige en jonge huid geven na behandeling.  Deze natuurlijke, organische zuren hebben een exfoliërende werking en verwijderen dode huidcellen. Door dit milde peeling effect verdwijnen ruwe plekken en verzacht en verminderd eelt blijvend.

Als u een wellness – voetenbehandeling afsluit met dit masker zullen uw klanten verbaasd zijn over het effect van deze crème.

 

Catharos Oil & Sugar Scrub

Een geheel vernieuwde Body & Feet scrub op Basis van natuurlijke suikerkristallen voor een diep zuiverend peeling effect. Verwijdert op milde wijze dode huidcellen en geeft een gladde, soepele en verzorgde huid. Geschikt als full bodybehandeling, maar ook voor pedicure- en manicurebehandelingen

Toepassing: Breng de scrub met scrubbende bewegingen aan op de droge huid. Na enkele minuten maakt u de handen vochtig met lauw of koud water en vervolgt u de scrubbehandeling. Spoel de huid met koud of lauw water, gebruik geen warm of heet water. Droog voorzichtig met een handdoek.

 

Bestel nu deze nieuwe producten met korting!

catharos korting
catharos korting
webshop