Martini Podo Behandelstoel

Comfortabel

De Martini Podo behandelstoel is een zeer comfortabele behandelstoel. De stoel heeft in een lage instap van 54 cm en een optimale werkhoogte van maximaal 126 cm. Dankzij het wegdraaien van de beendelen en armsteunen wordt de in- en uitstapbeweging voor de klant vergemakkelijkt.
De zitting van de Martini Podo behandelstoel bestaat uit kwalitatief hoogwaardig schuim. Dit is zeer comfortabel voor de klant en houdt vorm, zelfs na veelvuldig gebruik. Ook de imitatieleren bekleding behoudt, ook bij intensief gebruik, de vorm en zakt niet uit.

Gebruiksvriendelijk

De Martini Podo behandelstoel is een zeer gebruiksvriendelijke behandelstoel en is uitgevoerd met drie motoren die rugleuning, hoogte en hellingshoek regelen. Deze motoren zijn te bedienen middels een handbediening. De beendelen zijn verstelbaar door middel van een gasveer en kunnen 35° naar buiten gedraaid worden.
De Martini Podo behandelstoel heeft een smalle rugleuning en creëert daardoor een ruimtelijk effect. De stoel is 180° draaibaar ( 90° naar beide zijden) en zeer licht in gewicht. Hierdoor is de stoel gemakkelijk te verplaatsen in de salon of praktijk.
Dankzij de hoge kwaliteit skai bekleding is de stoel gemakkelijk te reinigen en bestand tegen etherische oliën en agressieve vloeistoffen.

Kwaliteit

De Martini Podo behandelstoel wordt in Nederland gemaakt. Hierdoor heeft de fabrikant volledige controle op de productie en kunnen we de kwaliteit garanderen. Elke behandelstoel wordt tijdens de productie op minimaal twintig kwaliteitseisen gecontroleerd.
De Martini Podo behandelstoel is duurzaam ontwikkeld. Zowel in constructie en productie als in de levensduur. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen gaat de behandelstoel vele jaren mee en is de investering per behandeling slechts een paar euro.

bentlon behandelstoel

Om uw Martini Podo behandelstoel direct klaar voor gebruik te maken kunt u kiezen voor de volgende opties:

Onderarmondersteuning

Verlicht de druk op je schouders, nek en rug dankzij de innovatieve onderarmondersteuning. Dankzij de bak wordt ook meteen al het afval opgevangen.

Stoelhoes

Voor de hygiëne is een stoelhoes onmisbaar. Bovendien voegt de stevige badstof stoelhoes een extra laag bescherming toe tegen scherpe voorwerpen, zoals ritsen en knopen.

Wielen

Een set wielen maakt uw behandelstoel verrijdbaar. Handig tijdens het schoonmaken van uw salon. De stoel is gemakkelijk te verplaatsen en uw vloer blijft onbeschadigd.

Draaikrans

Wilt u uw behandelstoel kunnen draaien? Bijvoorbeeld wanneer de stoel in een kleine ruimte komt te staan. Dan is een draaikrans de oplossing.

Draadloze voetbediening

Wilt u niet vast zitten aan een snoer, maar vrij kunnen gaan en staan waar u wilt? Dan is een draadloze voetbediening iets voor u. Geen last meer van een kabel die blijft hangen achter de poot van uw stoel of kabelbreuk doordat u er per ongeluk overheen rijdt.

Flexibele opvangschaal

Vang op hygiënische wijze al het afval op dat ontstaat tijdens uw behandelingen. De flexibele opvangschaal is bestand tegen agressieve vloeistoffen en gemakkelijk te reinigen.

webshop