Her-accreditatie Procert – Studiedag Frezen (6 punten Domein Voetzorg)

 

Wij zijn heel blij met onze Her-accreditatie van ProCert voor onze Studiedag Frezen.
Al meer dan 10 jaar delen wij onze frezenkennis door onze Frezen workshop op verschillende locaties in Nederland aan te bieden.

Veel pedicure’s hebben wij inmiddels mogen begroeten op één van deze locaties. Vooral heel veel positieve reacties mochten wij van u als deelnemer ontvangen.

Maar wij merkten dat wij met het delen van onze kennis altijd weer in tijdnood kwamen. Een ochtend of een middag was simpelweg te kort om alles goed en duidelijk onder de aandacht te brengen. Daarom hebben we vorig jaar besloten om onze workshop alleen nog maar aan te bieden als één lesdag.

En daarvoor hebben wij de nieuwe accreditatie ontvangen. Dus nu nog meer informatie & de laatste materialen/inzichten over frezen.

Iedereen die zich nu weer inschrijft voor deze volledige studiedag ontvangt dan ook weer gewoon de 6 punten, domein voetzorg voor zijn deelname.

 

Er zijn nog verschillende data beschikbaar en vanaf eind oktober (vanaf beurs Houten) zullen er ook voor 2019 weer nieuwe data vermeld worden op onze site. 
Ik hoop dat wij elkaar nog eens treffen tijdens één van deze dagen. Graag Tot Ziens

 

Hartelijke groet,
Karolien van der Scheer & Margret Riezebos

teamfoto frezen houten
schrijf je in