Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor pedicure? Broodfonds is een optie!

Volop in het Nieuws

“kabinet heeft besloten dat ZZP’er verzekerd moet zijn” Het zou hier gaan om een verplichte verzekering bij arbeidsongeschiktheid. Het kabinet praat hier inderdaad al jaren over, maar wat betekend dat voor ons als pedicure?

Een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering? Er zijn andere opties. Ik ben zelf sinds een jaar aangesloten bij een lokaal broodfonds en ben ook gekozen als voorzitter van deze stichting. Ik weet er inmiddels behoorlijk wat van en zou deze kennis graag aan jullie doorgeven.

Voor iedereen die deze berichten alarmerend vindt en graag meer wil weten over dit onderwerp wil ik graag mijn informatie met jullie delen. Alle vragen individueel beantwoorden is haast niet te doen. Daarom wil ik jullie graag uitnodigen voor een voorlichtingsavond op dinsdag 27 augustus a.s. in Zwolle. (locatie CT international – Voltrastraat 23)

Tijdens deze avond kan ik jullie uitleggen wat de voordelen van dit solidariteitsfonds zijn en welke stappen je zou moeten ondernemen om je eigen of gezamelijke broodfonds op te zetten.

Het broodfonds is een landelijke organisatie die inmiddels 490 groepen van maximaal 50 ondernemers helpt bij het opzetten en managen van de lokale broodfonds groepen. Het is een heel betaalbaar systeem waarbij je maandelijks een bedrag inlegt. (dit kan al vanaf 33,75 per maand excl. contributie en eenmalig kosten) https://www.broodfonds.nl/hoe_het_werkt

Meer informatie over hun werkwijze vindt je op www.broodfonds.nl

 

Wat: Voorlichting Broodfonds

Door: Karolien van der Scheer – voorzitter Broodfonds KamperKnip

Wanneer: do. 27 augustus 2019

Opgeven: Verplicht via aanmelden

Kosten: Geen, wel wordt gevraagd om een kleine bijdrage in de kosten (€ 5,-)

aanmelden button
broodfonds