”Steeds meer Beauty Ondernemers zoeken nieuw Personeel”

Groot aanbod Vacatures

Beauty ondernemend Nederland zit niet stil. Grotere Salon’s verbouwen hun pand of kiezen voor uitbreiding van hun diensten. Uiterlijke Verzorging mag weer! Geld uitgeven aan Beauty Professionals is een duidelijke trend. CT international wordt regelmatig benaderd door haar klanten met de vraag of wij misschien via onze groothandel geschoold Beauty personeel opmerkzaam kunnen maken op hun vacatures Dat doen wij natuurlijk graag. Daarom vragen wij uw aandacht voor een 2-tal vacatures die momenteel actueel zijn:

 

Pedicure gezocht voor Body and Beauty Care in Zwolle

Body and Beauty Care is op zoek naar een gediplomeerd pedicure (evt medisch) die beschikt over een representatieve uitstaling. Iemand met een vlotte en open persoonlijkheid die beschikt over commerciële en communicatieve kwaliteiten Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse? Stuur dan je cv met foto naar info@body-beautycare.nl of bel 038-4214344

 

Pedicure gezocht voor Beauty Salon “LookX & more” in Raalte

LookX & More is een splinternieuwe beautysalon met een nieuw uniek concept in Raalte. Binnen dit concept zijn wij, Kyra Elders en Marieke Haarman, nog op zoek naar een pedicure die als ZZPér onder de vlag van LookX & More aan de slag wil. We zoeken een enthousiaste pedicure die hart heeft voor het vak en een klantenkring heeft of wil opbouwen in de regio Raalte.

Is dit iets voor jouw? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op via 0572-850415

vacatures