Nieuwjaarsborrel 2020

Op 10 januari a.s. willen wij U graag uitnodigen om samen met ons te proosten op een nieuw jaar.

Graag willen wij als vaste klant hartelijk danken voor onze samenwerking in het afgelopen jaar. Wij hopen dat wij dit in 2020 ook weer mogen voortzetten en dat wij u tijdens deze middag ook wat u mogen inspireren met nieuwe ideeen en produkten die u in uw salon kunt gebruiken.

Kortom een evenement waar u inspiratie op kunt doen.

Kent u ons alleen maar van de beurs of het internet, dan is het voor u ook leuk om ons te bezoeken in Zwolle.

In verband met de organisatie van de workshop & de catering willen wij u wel vragen om zich aan te melden.

kerst nieuwjaarsborrel

“Leer onze podukten kennen door deel te nemen aan verschillende workshops en demo’s. Eventueel zelf een behandeling te ervaren en genieten van een heerlijk hapje en drankje in een ontspannen sfeer. Schrijf je nu in via onderstaande link.”

Tijdens deze dag nodigen we je uit om GRATIS deel te nemen aan diverse workshops en produktdemonstraties. Ook kun je PROFITEREN van verschillende aanbiedingen omdat wij het magazijn leeg ruimen.

Magnetic Nail Art

 

Tijdens deze workshop demonstreert Karin Jansen (Docent Nagelstyling) een prachtige winterse nail art. Ook is er tijd om zelf aan te slag te gaan met de producten van Magnetic.

Volatile Aromatherapie

 

Komt tijdens deze workshop meer te weten over de producten van Volatile.

Opleiding Pedicure Pediroda

 

Wilt u pedicure worden, of bent u al pedicure maar wilt u zich specialiseren? Dan bent u bij Pediroda op het juiste adres. Tijdens deze nieuwjaarsborrel zal Pediroda aanwezig zijn om u meer te vertellen over de mogelijkheden en antwoorden te kunnen geven op uw vragen.

Refectocil kleuren mengen

 

Hoeveel kleuren gebruikt u tijdens uw behandelingen? Bruin, Licht bruin en Zwart misschien?

 

Refectocil heeft maar liefs 9 kleuren waarvan we er 8 kunnen mengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar de Workshop!

Magnetic Seduction

 

Deze nieuwe manicurelijn bied heel veel extra opties in uw salon. U kan deze producten in combinatie met een bestaande behandeling of aanbieden als een geheel vernieuwde behandeling. Benieuwd naar dit product?

aanmelden button

De nieuwjaarsborrel is uitsluitend voor professionals, het is geen consumenten evenement. Dus voor iedereen met een salon, of voor diegene die een opleiding volgt in de uiterlijke verzorging. Natuurlijk bent u je vrij om een introducee mee te nemen.

Planning