Nee, niet naar Hardenberg

Afscheid na 15 jaar

Nee, wij waren afgelopen weekend niet aanwezig tijdens de vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg. Na 15 jaar deelname voelt dat wel een beetje vreemd*. Maar, niet getreurd. Als je nu via onze webshop besteld ontvang je € 10,- korting bij een bestelling vanaf € 100,- (gebruik hier voor de kortingcode: KORTING10). Ook kun je profiteren van onze volgende aanbiedingen: https://www.ctinternational.nl/shop/aanbiedingen.html

 

Om je toch de gelegenheid te geven om kennis te maken met onze nieuwe produkten en aanbiedingen willen we je uitnodigen om op 7 & 8 juni a.s. onze gast te zijn tijdens onze Beauty & Wellness dagen in Zwolle. Hier kun je deelnemen aan de GRATIS workshops en productdemonstraties. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.
Tijdens deze Beauty & Wellness dagen gelden ook onze normale beursaanbiedingen. Dus kom en profiteer !

 

*Sinds een aantal jaren loopt het bezoekersaantal van de vakbeurs Uiterlijke Verzorging enorm terug. Niet alleen het aantal, maar ook de kwaliteit van de bezoekers en de steeds wisselende organisatie die verantwoordelijk is voor de totstandkoming van de beurs heeft ons na lang overwegen doen besluiten om niet langer hier aan deel te nemen. Wij hebben in ruil daarvoor gekozen om afgelopen April tijdens de landelijke Beauty Beurs in Utrecht te exposeren. Graag willen wij onze “vaste” en trouwe bezoekers uit Hardenberg heel hartelijk bedanken voor een bezoek aan onze stand. Hierdoor hebben wij jarenlang een hele fijne en leuke beurstijd in Hardenberg gehad. Wij hopen jullie in de toekomst elders op beurzen of in onze winkel in Zwolle te mogen treffen.

beauty wellnes
inschrijven