Magnetic bij CT international

Magnetic dealer

Als regionaal Magnetic Dealer leveren wij niet compleet assortiment producten maar is het opleidingniveau van onze nagelstylistes van hoge kwaliteit waardoor u een goede start kunt maken in de nagelbranche. Onder de naam Magnetic Nail Academy Zwolle leveren wij een profesionele opleiding tot ”Allround Nagelstyliste”. Workshops volgen met Magnetic producten? Bij CT international hebben we een Workshop Gelpolish Basis, Workshop Gelpolish Advanced, Workshop Nail-Art en een Workshop Bruidsmanicure & Gelpolish.

 

Bij de Workshop Gelpolish Basis maakt u kosteloos kennis met de Gelpolish van Magentic en leert u deze op de juiste manier aan te brengen. Tijdens de Workshop Gelpolish Advanced gaan we dieper in op de techniek van Gelpolish. We gaan een French maken, de nagel verstevigen en op juiste manier de Gelpolish verwijderen en de natuurlijke nagel behandelen.

 

De Workshop Bruidsmanicure & Gelpolish is gericht op het uitvoeren van een manicure en het aanbrengen van een gelpolish voor een bruid en haar familie/vrienden. We gaan een French maken en diverse Nail-Art technieken oefenen die helemaal passen bij de bruid. De Nail-Art workshops worden in diverse thema’s aangeboden.

workshop gelpolish magnetic

Inschrijven voor de opleiding nagelstyliste:

inschrijven

Inschrijven voor de workshop Gelpolish Basis van 22 mei:

inschrijven

Inschrijven voor de workshop Gelpolish Advanced van 22 mei:

inschrijven