Onze webshop is beschikbaar voor alle medische en cosmetische professionals

Eenmalig inloggen voor prijzen en bestellen
In mei hebben wij onze webshop volledig vernieuwd. Deze is nu nog completer en overzichtelijker zodat u als professional in Uiterlijke Verzorging gemakkelijk en snel al uw benodigdheden voor de praktijk kunt bestellen. Of u nu op zoek bent naar de dagelijkse benodigdheden voor uw medische pedicurepraktijk of uw schoonheidssalon. Wij hebben een uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten die u 24 uur per dag, 7 dagen per week gewoon online kunt bestellen.
Behandelstoel Bellezi Silk Evo
Hoe werkt dat?
U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen op onze webshop. Deze is niet toegankelijk voor consumenten, vandaar dat u eenmalig een account moet aanmaken om in te loggen.
Tijdens onze openingstijden kunt u ook bellen voor advies over onze produkten of de toepassing ervan. Wilt u onze produkten bekijken en fysiek inkopen. Dan kan dat natuurlijk ook. In onze ruim opgezette showroom in Zwolle hebben wij (bijna) alle produkten op voorraad..
x nieuwe webshop

Komt u voor uitgebreid advies naar Zwolle? U bent van harte welkom, maar het is wel verstandig om daarvoor een afspraak te maken.

Zo kunnen wij ruimschoots de tijd nemen om u te adviseren.

www.ctinternational.nl/shop

Advies op maat!