Demonstratie NWT Pedicure Unit

Sinds begin dit jaar is CT International dealer geworden van NWT pedicure motoren.

NWT is een Duitse fabrikant die compacte modellen pedicuremotoren maakt met een vast of deelbaar handstuk. Het pronkstuk uit de NWT collectie is de NWT Pedicure Unit. Een prachtig meubel met een ingebouwde pedicuremotor en 3 handstukken; 1 voor nattechniek, 1 voor droogtechniek en een functiespuit met lucht en water. Deze unit heeft geen grote luidruchtige compressor. Hierdoor is de unit geluidsarm en de ruime binnenzijde van dit mooie meubel kun je dus optimaal benutten.

Misschien heb je de NWT Pedicure Unit al eens bekeken in onze winkel? Of heb je zelfs al plannen om een dergelijke unit aan te schaffen? Op 1 december is Hetty Dijkstra aanwezig om op onze locatie een demonstratie te geven van het werken met de unit. Hetty werkt in haar eigen praktijk al jaren met een pedicure unit en zij kan je vanuit de praktijk vertellen hoe je hiermee het beste kunt werken en wat de voordelen zijn van het werken met een unit. Ook zal Hetty laten zien hoe je het deelbare handstuk gebruikt in combinatie met de Omnicut (voor het verwijderen van veel en hard eelt).

Workshop Ergonomisch Werken

Na de demonstratie is er een mogelijkheid om de Workshop Ergonomisch Werken van Hetty te volgen. Deze interessante en waardevolle workshop geeft Hetty normaliter alleen in het Zuiden van het land. Voor deze workshop ontvang je 3 punten omgevingsbewust handelen. Volg je de demonstratie en aansluitend deze workshop dan verzorgen wij voor jou een lekkere lunch.

Extra informatie

  • Kosten: GRATIS
  • Lesdatum: Vrijdag 1 december 2023
  • Lestijden: 12.00 uur – 13.00 uur
  • Docent: Hetty Dijkstra
  • Locatie: CT International te Zwolle
Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish