Productinformatie KGS Ultimate Foot File

Ervaringen KGS Ultimate Foot File

Eens in de zoveel tijd komen wij in aanraking met een volledig nieuw en innovatief product.

Korte tijd geleden zijn wij benaderd door het bedrijf KGS Diamond. De specialiteit van KGS Diamond is het maken van producten op basis van een specifiek diamant productieproces. Deze toonaangevende fabrikant van flexibele diamant schuurmiddelen, heeft zijn technologie nu toegepast in de voetverzorging. Hierdoor is een exclusieve voetenvijl met diamantcoating ontstaan. De toegepaste technologie lijkt veel op de freestechniek die wij bijvoorbeeld kennen van de Busch hybride frezen.

Bij de ontwikkeling van de Ultimate Foot File zet KGS in op het gebruik van diamantdeeltjes in de Health & Care branche. Je hebt waarschijnlijk de woorden ‘diamonds are forever’ wel eens gehoord. Daar zit zeker een kern van waarheid in, want diamant is voor zover bekend het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. Daarom is de Ultimate Foot File zo duurzaam en is het eindresultaat veel gladder dan bij traditionele voetvijlen.
De Ultimate Foot File wordt geproduceerd in 3 verschillende trendy kleuren met een korrelgrootte van grof, medium of fijn. De speciale diamantcoating is op het schuurblokje goed zichtbaar, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Te Voet pedicure: “De fijne variant is veel zachter dan normale vijlen en zeer geschikt voor gebruik op de overgang tussen eelt en gezonde huid: de huid komt erg mooi open” Het diamantblokje gaat erg lang mee, er is geen verschil merkbaar tussen nieuw en veelvuldig gebruikt (100+) blokje”

Pedicurepraktijk Lisanne: ”Prettig om zelf te gebruiken als onderhoud tussen de behandelingen in”

SkinBalanz: “geen haakjes aan de voeten na het gebruik en mooi design wat goed in de hand ligt”

Pedicure Harmanda Last: “Erg fijn om mee te werken, om de laatste afwerking te doen voor extra glad/strak resultaat. Blokjes zijn ideaal voor verzorging thuis naast de behandeling. Ultrasoon reinigen is geen probleem. Veel positieve reacties op de luxe verpakking.

De Ontspannerij: “Het blokje werkt super goed om ruwe huid zacht te krijgen. In combinatie met een voetencrème is het een goede methode om tussen de pedicure afspraken door je voeten netjes te houden”

Moderne Praktijk voor Voetverzorging Monique Pak: “Door nattechniek waar ik mee werk blijven er soms ‘velletjes’ achter die met nattechniek moeilijk weg te krijgen zijn. Dan is het fijn om dat even ‘droog’ te doen. Daar is deze vijl erg geschikt voor”

Promotiepakket KGS Ultimate Foot File

Beeldmateriaal KGS Ultimate Foot File

Starterspakket Ultimate Foot File

  • 3x Ultimate Foot File Coarse (for hard skin)
  • 3x Ultimate Foot File Medium (for all skin types)
  • 3x Ultimate Foot File Fine (for soft skin)
  • 1x Gratis Ultimate Foot File 3-delige set t.w.v €49,95 excl. B.T.W.
  • 9x Gratis Catharos Cosmetics 110 ml voetencrème met ureum t.w.v.€45,00 excl. B.T.W.
  • 1x Gratis Ultimate Foot File toonbankdisplay
  • 25 promotiefolders A7 formaat
KGS Catharos display