OPLEIDING NAGELSTYLING ZWOLLE

Nagelstyliste is een vak met toekomst en perspectief. Een creatief vak dat vele mogelijkheden biedt; zelfstandig werken, flexibele werktijden en goede verdienste.

CT international geeft professionele opleidingen Nagelstyling in Zwolle. Als regionaal Magnetic Dealer leveren wij niet alleen een compleet assortiment producten, maar is het opleidingsniveau van de nagelstylistes van hoge kwaliteit waardoor U een goede start kunt maken in de Nagelbranche.

Binnen korte tijd is het mogelijk een eigen salon te starten of om een passende baan te vinden in een beroep waarin zelfstandigheid en creativiteit een grote rol spelen.

De Allround opleiding bestaat uit:

 • Manicure
 • Tips plakken
 • Geltechnieken
 • Acryltechnieken
 • Probleemnagels
 • Examentraining
 • Salonmanagement
 • Manicure
 • Tips plakken
 • Geltechnieken
 • Acryltechnieken
 • Probleemnagels
 • Examentraining
 • Salonmanagement

Deze opleiding kunt u afsluiten met een examen.

Inschrijven voor Opleiding Nagelstyliste

Start: September 2019

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish
Opleiding Nagelstyling

Interesse?
Vraag vandaag nog de speciale studiegids aan voor deze opleiding!

Lees de ervaringen van onze cursisten
Opleiding Nagelstyling Zwolle Hoogenkamp

Het is iets wat ik al heel lang wil, maar door onze emigratie en de kids was het er nog niet van gekomen. Nu had ik de kans om het te gaan doen. Ik vind het een mooi beroep. Graag had ik meer les dagen willen volgen maar ik heb in een korte tijd heel veel geleert van een super docent!

– Lesley-ann Brouwer

Opleiding Nagelstyling Zwolle Gerie Ruitenberg

Ik heb altijd al belangstelling gehad voor verzorgde nagels en handen. Nu mijn dochter kapster is geworden kunnen we het mooi combineren. Voor de toekomst zie ik wel hoe het gaat lopen. Maar ik merk nu al dat het via ‘mond tot mondreclame’ gaat lopen. Ik wil graag verschillende workshops blijven volgen. De opleiding vond ik reuze gezellig, en we kregen veel informatie tijdens de lessen. Tijdens de lessen was alles goed verzorgd.

– Gerie Ruitenberg

Opleiding Nagelstyling Zwolle Jolanda van Dijk

Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik mensen mooie nagels wilgeven, een stukje verzorging van handen en nagels. In de toekomst zou ik graag een eigen salon willen beginnen maar ik zou daarvoor wel nog meer trainingen willen volgen.. Ik vond de opleiding goed verzorgd en ik heb veel geleerd.

– Jolanda van Dijk

Opleiding Nagelstyling Zwolle

Ik heb gekozen om de opleiding nagelstyling te gaan doen om mijn creativiteit uit te breiden en misschien van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Ik ben altijd al met Nail-art bezig geweest. Ik had graag meer les dagen willen volgen die vooral nog meer aandacht geven aan het vijlen. Mijn advies voor toekomstige cursisten is om tijdens de opleiding veel te oefenen en vooral door te zetten.

– Nathalie Spronk