Ontdek de Vrijdagmiddag Borrel bij CT International – de perfecte mix van gezelligheid, kennisdelen en leuke demo’s!

Als groothandel streven wij naar verbinding en daarom nodigen we je uit voor één van onze vrijdagmiddagborrels.

 

Ontdek en deel ervaringen tijdens onze 6 VRIJMIBO-momenten met diverse thema’s. Als (medisch)pedicure, nagelstylist of schoonheidsspecialiste kun je onder het genot van een hapje en drankje kennis delen en genieten van inspirerende demo’s. Verrijk je praktijk met tips voor meer omzet of efficiënter werken. Of je nu vernieuwing zoekt voor je salon, praktijk of studio, of gewoon een gezellig uitje wilt, onze VRIJMIBO’s zijn de ideale gelegenheid.

We hebben een veelbelovend programma opgezet voor het komende jaar.  We starten telkens om 14.00 uur en iedereen met een salon, praktijk, of in opleiding is van harte welkom. Mis het niet! Aanmelden kan via onze website.

Wat je kunt verwachten?

  • Gezelligheid met collega’s
  • Heerlijke hapjes en drankjes
  • Kennis- en ervaringsuitwisseling
  • Leerzame demo’s voor een waardevolle toevoeging aan je kennis en ervaring

Vrijdag 22 maart 2024 - Thema: Eeltbehandeling met OMNICUT

Deze middag staat alles in het teken van Eelt. Als pedicure heb je veel te maken met Eelt. In de opleiding leer je dit netjes met een mesje weg te halen. Maar wist je dat dit veel sneller en daardoor efficiënter kan? Er zijn verschillende manieren, maar maak vandaag vooral kennis met de OMNICUT. Wij hebben Malissa gevraagd om een demo te geven over het gebruik van de OMNICUT. Zij werkt sinds kort op deze manier en is hierover erg enthousiast en laat jouw graag een volledige behandeling zien met de Omnicut. Kijk mee over haar schouder en laat je overtuigen door de praktijk.

 

Zet deze data in je agenda. Of beter nog: Direct Online inschrijven!

Vrijdag 3 mei 2024 - PRE-SUMMER PARTY!

PRE-SUMMER PARTY! De naam zegt het al, alles staat vanmiddag in het teken van “zomer klaar” zijn. Jouw klanten willen natuurlijk allemaal goed verzorgd op vakantie gaan. Heb je wel eens gedacht om een extra hand/voetmassage of pakking met Catharos en/of Seduction te geven na een bestaande behandeling, uiteraard voor een meerprijs! Of misschien het harsen van de benen nu je toch al bezig bent ben voetverzorging, Je klant is weer helemaal klaar voor de zomer en gaat ontspannen op vakantie. En jij, nog meer tevreden klanten!

 

Zet deze data in je agenda. Of beter nog: Direct Online inschrijven!

Vrijdag 31 mei 2024 - Thema: Magnetic Nagelstyling met Cerisa Klein

Je hebt de opleiding Nagelstyling afgerond. EN NU?! Kom dan gezellig naar deze VRIJMIBO die geheel in het teken staat van Magnetic Nagelstyling. Hier kun je eens sparren met anderen die wellicht al wel langer werken in de Nagelstyling. Misschien kunnen wij je helpen met het zetten van de eerste stappen of hebben wij een ultieme tip voor jouw. Tijdens deze middag zal één van de Magnetic VIP’s haar kennis met ons komen delen! Dus ook als je al iets langer in het vak zit is dit een geweldige middag om je kennis en ervaringen te delen met anderen.

Als bonus geven we een aantal werkbare tips om je behandelingen uit te breiden en zo extra omzet te behalen. Hier moet je bijzijn!

 

Zet deze data in je agenda. Of beter nog: Direct Online inschrijven!

Vrijdag 4 oktober 2024 - Thema: Instrumenten en Frezen

Deze vrijdagmiddagborrel heeft het thema: “Instrumenten en Frezen” Tijdens de opleiding heb je een basis setje met pedicure frezen. Dit is een begin, maar wat nou als wij je zeggen dat je met bepaalde frezen veel efficiënter en sneller kunt werken? Er is in de afgelopen jaren al zoveel meer ontwikkeld. Er is veel diversiteit in frezen en materialen. Sneller en Efficiënter werken door gebruik te maken van goed gereedschap maakt jouw behandeling sneller en beter. Wat als je tijd kunt besparen bij het frezen van schimmelnagels of bij dik eelt. Wij hebben mooie alternatieven voor je!

 

Zet deze data in je agenda. Of beter nog: Direct Online inschrijven!

Vrijdag 1 november 2024 - Thema: Warmte geven, Warmte krijgen

Brrrrrr wat is het fris aan het worden! De klanten verlangen naar een beetje warmte. En dat is meteen het thema van vandaag. Warmte geven, Warmte krijgen. In de winter willen mensen graag warmte en geborgenheid ontvangen. Hier kan je goed op inspelen met bijvoorbeeld een weldadige en ontspannen Hotstonemassage voor voeten en onderbenen als afsluiting van de behandeling. Voeg hieraan toe een lekker geurend aromatherapie olie. Geur is ook erg bepalend voor een stukje ontspanning en beleving. De warme geuren van sinaasappel en kaneel zullen het goed doen in deze tijd van het jaar. Maar je kan ook een paraffine pakking voor hand of voet aanbieden na afloop van je standaard behandeling voor een leuke meerprijs! Ervaar deze middag zelf wat warmte voor jouw kan doen.

 

Zet deze data in je agenda. Of beter nog: Direct Online inschrijven!

Vrijdag 29 november 2024 - KERSTBORREL!

KERSTBORREL! Misschien wat vroeg, maar de drukke Decembermaand staat voor de deur. Het jaar is al bijna weer voorbij en bij CT staat de kerstboom al in volle glorie te pronken. Onder de kerstboom liggen de kerstkadootjes al klaar voor onze vaste relaties

Vanaf dit moment tot aan onze decembersluiting ontvangen al onze klanten een leuke kerstattentie bij hun bestelling. Deze VRIJMIBO staat in het teken van gezelligheid en we sluiten het jaar op passende wijze af. Hoe? Dat is nog een verrassing!

 

Zet deze data in je agenda. Of beter nog: Direct Online inschrijven!