INCLUSIEF ACTUELE CORONA INFORMATIE!

Wij hebben onze E-learning over Hygiëne en Desinfectie uitgebreid met een extra hoofdstuk over de huidige Corona problematiek. Deze E-Learning bevat vele inzichten en geeft een duidelijk beeld wat wel en niet mag op het gebied van desinfectie. Door het volgen van deze E-learning bent u goed geïnformeerd en voorbereid op de komende periode. Ook ontvangt u voor deelname 6 punten domein Kwaliteit.

Deze door Provoet geaccrediteerde opleiding bestaat uit een E-learning gedeelte (dat u zelfstandig via de computer afrond) en daarna volgt een praktijkles. De praktijklessen worden gepland op verschillende locaties in Nederland. Zwolle/Rotterdam/Den Bosch/Amersfoort/Utrecht, en op wens ook op uw locatie.

Kosten: € 74,95

U ontvangt 3 punten Kwaliteit na het afronden van de E-learning en 3 punten Kwaliteit bij afronding van het klassikale gedeelte.

Aanvullende informatie over Coronapandemie:

De Coronapandemie of Coronacrisis is de uitbraak in december 2019 en wereldwijde verspreiding in 2020 van de ziekte COVID-19 en de gevolgen hiervan voor de samenleving. De veroorzaker is SARS-CoV-2, een nieuw Coronavirus variant.

In dit hoofdstuk willen wij toelichten welke desinfectiemiddelen momenteel goedgekeurd zijn, en welke u kan gebruiken in de Pedicurepraktijk. Alle genoemde informatie is afkomstig van geverifieerde bronnen en wordt ondersteund door officiële verklaringen en wettelijke bepalingen.

 

De volgende bronnen worden geciteerd en/of zijn geraadpleegd.

  • CTGB
  • RKI
  • Rijksoverheid
  • RIVM

Beoordeling cursisten

De cursisten die de E-learning inmiddels hebben afgerond geven een gemiddeld cijfer van 7,7

45% geeft een cijfer 8

14% geeft een cijfer 9

3% geeft een cijfer 10

 

Opmerkingen van cursisten:

  • Helder, duidelijk, mooie e-learning, goede onderwerpen, handig vormgegeven.
  • Het word duidelijk en in begrijpelijke taal beschreven. Door de vragen op het eind blijft alles extra goed hangen in je geheugen.
  • Was een zeer duidelijke en leerzame cursus even nodig om weer optimaal veilig te werken
  • Omdat de uitleg goed verwoord is, en dat het ook weer opfrist sommige dingen nog herkenbaar andere niet meer zo. Maar ook dat je weer bijgebracht wordt van de veranderingen milieu wetten Europese wetgeving . Leerzaam op zeker
  • het was erg leerzaam en weet nu mijn verbeterpunten
  • Leerzame cursus die je toch weer even goed laat nadenken over de schoonmaak en het gebruik van middelen. Welke middelen kun je en zijn verantwoord voor behandeling van je cliënten.
button met info over corona

Inhoud Cursus;

Verbetering Hygiëne binnen de pedicure praktijk.

Uniek E-learning concept over basisprincipes van reiniging en desinfectie, risico’s van micro-organismen en uitleg over registratie en gebruik van desinfectiemiddelen binnen de pedicure praktijk. Uitleg over richtlijnen en hoe deze toe te passen. Gedurende de E-learning maakt u een verbeterplan & plan van aanpak.

Hygiëne en desinfectie is onderdeel van het uitvoeren van een goed beleid binnen de pedicurepraktijk. Het dient ter bescherming van cliënt, maar ook van de pedicure zelf. Deze cursus geeft inzicht in het eigen handelen en geeft op heldere wijze uitleg over de gevaren van micro-organismen en wet- en regelgeving. Het stimuleert het inzicht in deze materie door duidelijke en betrouwbare kennis te verwerken.

Wij merken dat in de complexiteit van deze materie vaak een stuk kennis erg verhelderend kan werken. Bewustwording zorgt voor verbeterde veiligheid. Ook merken we dat veel pedicures behoefte hebben om aan de hand van het verbeterplan en plan van aanpak vragen te stellen. Daarom hebben wij deze E-learning gekoppeld aan een praktijk variant. Dit noemen we blended learning en hier zal de cursusleidster aan de hand van een powerpoint presentatie aanvullende informatie en voorbeelden geven. Na het afronden van de E-learning schrijft u zich in voor een datum waarop wij o.a. in de praktijk de resultaten van uw verbeterplan gaan bespreken. De locaties zijn o.a. Zwolle, Rotterdam, Utrecht/Amersfoort, Den Bosch & Hillegom. Op wens en naar behoefte kan ook op een andere locatie dit gedeelte van de cursus worden gevolgd (minimaal 12 deelnemers).

aanmelden button