CT Test-Service

Eerst testen, dan beslissen = altijd blij met uw aankoop
Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de aanschaf van een pedicuremotor of een behandelstoel. Ook dan adviseren wij u graag. Zo hebben wij sinds kort de zogenaamde “Test-Service”. Misschien vindt u het lastig om een goede keus te maken als het gaat om een grotere aanschaf voor uw praktijk of salon. Door middel van de Test-Service bieden wij u de gelegenheid om een pedicuremotor, behandelstoel of zelfs werkstoel te testen voordat u deze aanschaft.

In mei hebben wij onze webshop volledig vernieuwd. Deze is nu nog completer en overzichtelijker zodat u als professional in Uiterlijke Verzorging gemakkelijk en snel al uw benodigdheden voor de praktijk kunt bestellen. Of u nu op zoek bent naar de dagelijkse benodigdheden voor uw medische pedicurepraktijk of uw schoonheidssalon. Wij hebben een uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten die u 24 uur per dag, 7 dagen per week gewoon online kunt bestellen.

hadewe produktbilder spr  tank
Hoe werkt onze Test-service?
U maakt een afspraak voor een adviesgesprek en wij bieden u de mogelijkheid om een model of cliënt voor behandeling mee te nemen. Na uitleg over de mogelijkheden krijgt u van ons de gelegenheid om de motor of stoel te testen door een (deel) behandeling uit te voeren. Dit vindt plaats in onze volledig ingerichte cursusruimte waar u voldoende plaats en privacy heeft of te testen. Zo maakt u altijd een weloverwogen keus.
Kies nu voor één van onze merken pedicuremotoren of werk- of behandelstoelen: Hadewe, Bellezi, Pedibaehr, RS pedicuremotoren,

Duidelijke uitleg over Hadewe motoren

Handstuk pedicuremotor desinfecteren

Bekijk het volledige assortiment gebruiksartikelen en saloninrichting op onze webshop.

Bel of mail voor een vrijblijvend advies 038-3333086 of info@ctinternational.nl

Test-Service Baehr pedicuremotor TEC2000

Test-Service Behandelstoelen