Cursus Pedicure Frezen

Nieuwe les methode!

Vanaf volgende week woensdag mag onze branche weer aan de slag. En dat betekend ook dat we weer fysiek les mogen geven. ’t Zal de 1e periode vast flink druk zijn in jullie voetverzorgingspraktijk. Maar we merken ook dat er behoefte is om gezamenlijk lessen te volgen.

We bieden jullie daarom beide mogelijkheden. E-learning in combinatie met een Webinar of een Fysieke lesdag. Begin dit jaar zijn we gestart met een nieuwe lesmethode voor onze Frezencursus.

Deze is alsvolgt geaccrediteerd door ProCert.

Tabel overzicht cursus frezen

Inmiddels zijn de 1e resultaten binnen en hebben 52% van de cursisten onze E-learning gewaardeerd met een 8 en 38% met een 9.

Het E-learning gedeelte kun je op één van de bovenstaande data afronden met een het Digitale lesgedeelte door het volgen van ons Webinar van 19.00 – 22.00 uur.

De fysieke lesdagen zullen wij inplannen startende deze zomer. Wilt u les volgen op uw eigen locatie: stuur ons uw aanvraag en wij bekijken de mogelijkheden.

E-learning in combinatie met Webinar: 99,95 (excl. btw)

Inschrijven kan via de buttons.

Lesdag in Zwolle of op lokatie: 119,95 (excl. btw)

Indien u zich opgeeft voor 3 maart a.s. dan ontvangt u € 25,- lockdown korting op de combinatie E-learning en Webinar.

Punten E-learning worden direct bijgeschreven na afronding daarvan. Webinar kan op een later tijdstip gevolgd worden. (dus ook later dit jaar)

E-learning/Webinar

Inschrijven voor de e-learning/webinar

Inschrijven!

Studiedag

Inschrijven voor de studiedag

Inschrijven!