De Descosept Bio Sensitive wipes van dr. Schumacher zijn volledig vernieuwd!

Deze biologisch afbreekbare wipes kunt u gebruiken voor een universele, makkelijke en tijdbesparende desinfectie van materialen en oppervlaktes.

Effectief

De wipes hebben een optimale structuur die niet alleen desinfecteert, maar ook goed reinigt en geen residu achterlaat. De Descosept Sensitive wipes hebben een breed werkingsspectrum en doden bacteriën, schimmels, gisten ven veel verschillende soorten virussen.

Desotex Bio Vliesdoek

De wipes zijn vervaardigd van recyclebaar materiaal (viscose) en is 100% biologisch afbreekbaar. De gepatenteerde manier van vouwen en bevochtigen van de tissues zorgt voor het gemakkelijk uitnemen van de doekjes en zorgt voor de juiste verdeling van de vloeistof in de individuele doekjes. Dus altijd de juiste hoeveelheid desinfectievloeistof voor oppervlaktes en medische hulpmiddelen en gemakkelijk één voor één uitneembaar.

Dr. Schumacher is de grootse fabrikant van Wet Wipes in de EU en is met 1650 medewerkers in 8 landen één van de meest toonaangevende fabrikanten van desinfectiemiddelen.

De produkten worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd met een volledige focus op sustainability en duurzaamheid. De modernste productiefaciliteiten in Duitsland & Polen zijn EMAS gecertificeerd en het bedrijfsdoel om materiaal zoveel mogelijk te hergebruiken heeft geresulteerd in grote CO2 reductie en een substantiële besparing in energie en waterconsumptie.

  • 100% Biodegradable Wipe Material
  • Non-Woven made from renewable resources
  • High Performance Cleaning
  • Optimized Wipe Structure

.

Ons team is geeft graag een passend antwoord op al uw vragen betreffende onze producten en cursussen.

Op zoek naar vakinhoudelijk advies & interesse in onze producten? Bel of Mail ons en wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de veelzijdige toepassing van deze en andere wipes van dr. Schumacher met u te bespreken.

Wij heten u van harte welkom in Zwolle of maken graag met u een online afspraak.

Direct bestellen via onze webshop >>