Opleiding Nagelstyling volgen? Hoe maak je de goede keuze?

Er zijn ook zoveel aanbieders. De één zegt dit, de ander dat. Ga je alleen voor de prijs of toch voor kwaliteit.

 

Als je antwoord op dat laatste JA is, dan ben je bij Magnetic Nail Academy Zwolle aan het juiste adres. Want wij leveren Kwaliteit!

 

CT international is hét juiste adres voor een kwalitatief hoogwaardige Nagelstyling opleiding. Wij geven les met Magnetic producten en volgens de Magnetic Nail Academy methode. Beide staan garant voor kwaliteit en perfectie in het Nagelstyling vak. Kortom; uw garantie voor een kwalitatief hoogwaardige opleiding zodat u zich kunt onderscheiden in een markt waar weliswaar veel aanbod is. Maar waar kwaliteit het verschil maakt in het voeren van een succesvolle Nagelsalon. CT international is al bijna 15 jaar trotse dealer van de producten en diensten van Magnetic Naildesign. Een prachtig Nederlands merk met internationale allure.

 

Magnetic heeft een speciale lesformule ontwikkeld die ervoor zorgt dat je een hoogwaardige Nagelstyling opleiding kunt volgen. Wij werken al jaren volgens deze methode en onze docent wordt steeds weer getraind volgens de nieuwste inzichten en werkt met alle nieuwe producten van Magnetic. Tijdens de opleiding ontvang je ook uitgebreid lesmateriaal omdat wij de theorie van de handverzorging en nagelstyling ook erg belangrijk vinden bij het uitoefenen van je vak.

 

Heb je interesse? En wil je een keertje meekijken in de les. Dat kan? Neem contact met ons op en we maken een afspraak met je om kennis te maken met de docent en mee te kijken met één van de lessen. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

aanmelden button
Manicure seduction
Gel
Acryl prestige