Workshop Allround RefectoCil Specialist

Beschrijving

Deze workshop is één van de nieuwe workshops die CT Beauty opleidingen aanbied. Tijdens deze workshop behandelen we het hele assortiment van RefectoCil. RefectoCil is één van de bekendste merk op het gebied van wimpers en wenkbrauwen en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Tijdens de workshop krijgt u informatie over alle producten en hoe deze toe te passen zijn. Daarna gaan we de technieken ook toepassen in de praktijk.

Kleurspecialist:
Het mengen van verschillende kleuren biedt heel veel mogelijkheden voor een individuele uitstraling en een perfecte kleur. Voeg warmte en/of koelte toe aan het verfmengsel of gebruik in het najaar de prachtige kastanje kleur.
Na deze training mengt u voor iedereen een kleur op maat!

Wenkbrauwstyling:
Met de Brow Styling Strips van Refectocil realiseert u in een paar minuten perfect gestylde wenkbrauwen. Win tijd door tegelijkertijd de wenkbrauwen te verven in de door u gecreëerde kleur.
Met de producten van Refectocil staat uw salon garant voor een professionele kleuring en styling van wimpers en wenkbrauwen. Om dit over te kunnen dragen aan uw klanten verzorgen wij voor u een prachtig naslagwerk en een certificaat in uw salon!

Natuurlijk:
Refectocil heeft een een natuurlijke lijn voor de gevoelige huid. Tijdens de workshop leert u deze aanbrengen en alle in’s en out’s van dit product. Want dit product kan u in diverse situaties inzetten.

Begin: Donderdag 11 maart 2021 09:30
Eind: Donderdag 11 maart 2021 15:00

Docent: Joanne Hogenbirk
Plaats: Voltastraat 23, Zwolle

Extra informatie

  • Kosten: 75,00 excl. BTW
  • Tijdens deze workshop hoeft u geen model mee te nemen
  • Bij deze workshop ontvangt u geen lespakket
  • Voor de lunch bent u onze gast
  • Oefenmateriaal is voldoende aanwezig
  • Aan het einde van de workshop ontvangt u een certificaat op naam
  • Na afloop bent u in de gelegenheid om producten van RefectoCil aan te schaffen met 10% korting.
Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish