Zon, Zee en Leren?

De zomervakantie komt er aan, tijd om te genieten van de zon! Maar misschien heeft u deze periode ook extra tijd over om bij te scholen en meer kennis op te doen over het vak. Dit kan u nu combineren! Leren op uw eigen tempo, in uw eigen omgeving en wanneer u wil? Schrijf u in voor onze nieuwste e-learning Verbetering Hygiëne binnen de pedicurepraktijk.

 

Uniek E-learning concept over basisprincipes van reiniging en desinfectie, risico’s van micro-organismen en uitleg over registratie en gebruik van desinfectiemiddelen binnen de pedicurepraktijk.

 

Uitleg over richtlijnen en hoe deze toe te passen. Gedurende de e-learning maakt u een verbeterplan & plan van aanpak. (3 pnt. Kwaliteit) Maar u kunt ook kiezen voor een uitbreiding van de cursus door te kiezen voor klassikaal of persoonlijke bespreking van het verbeterplan. (voor deze variant gelden 6 pnt. Kwaliteit)

Meer informatie over de inhoud van deze cursus vindt u via deze link.

 

Hygiëne en desinfectie is onderdeel van het uitvoeren van een goed beleid binnen de pedicurepraktijk. Het dient ter bescherming van cliënt, maar ook van de pedicure zelf. Deze e-learning geeft inzicht in het eigen handelen en geeft op heldere wijze uitleg over de gevaren van micro-organismen en wet- en regelgeving. Het stimuleert het inzicht in deze materie door duidelijke en betrouwbare kennis te verwerken.

Wij merken dat in de complexiteit van deze materie vaak een stuk kennis erg verhelderend kan werken. Bewustwording zorgt voor verbeterde veiligheid.

aanmelden button
e learningschoonheidsspecialist