Workshop Allround RefectoCil Specialist

Dit is één van de nieuwe workshops die CT international aanbied. We behandelen tijdens deze workshop het gehele assortiment van RefectoCil.

Het assortiment van RefectoCil bestaat uit maar liefst 9 kleuren waarvan we er 8 kunnen mengen, ontdek de mogelijkheden en creëer voor elke klant de perfecte kleur. Vergeet niet dat je met de Brow Styling Strips van Refectocil binnen een paar minuten een perfecte gestylde wenkbrauw kan creëren. En voor de total look leren wij u het aanbrengen van de Eyelash Curl, een natuurlijke krul die tot 6 weken standhoud.

Kom ook naar deze workshop als u geïnteresseerd bent in het gehele assortiment van RefectoCil. Om dit over te kunnen dragen aan uw klanten verzorgen wij u een prachtig naslagwerk en certificaat voor in uw salon!

We bieden al een aantal jaar de producten van Refectocil aan in ons assortiment. Omdat wij ons assortiment willen uitbreiden en ons willen specialiseren in deze producten hebben wij trainingen gevold bij de officiële importeur van RefectoCil in Nederland. Wij u een complete training aanbieden en u kan voor al uw vragen bij ons terecht.

Allround RefectoCil Specialist
Refectocil specialist

Schrijf u in voor de workshop van 27 maart!

inschrijven