Nieuw in ons assortiment!

Slijpkapjes voor Nattechniek

Dankzij de state-of-the-art technologie leveren de oranje podologische slijpkappen beter resultaat. De slijpkappen zijn samengesteld uit compounds die het “kleven” van slijpresidu tot een minimum beperken. Dit zo genaamde NON-STICK effect geeft in de praktijk een groot voordeel ten opzicht van de standaard slijpkappen.

De slijpkappen zijn voorzien van CE-teken en zijn in Duitsland succesvol aangemeld als Medisch Product.

De slijpkappen zijn opgebouwd uit 3 lagen. De binnenlaag is samengesteld van organisch materiaal en zorgt voor een bijzonder goede grip op de slijpkaphouder. De tussenlaag is een hechtend harscompound. Deze tussenlaag zorgt voor de hechting tussen de binnenste en buitenste laag. De buitenlaag is voorzien van een korrelmantel.  Het gritmateriaal zorgt voor effectieve abbrasieve werking. De slijpkappen worden geleverd als grof (80), medium (150) en fijn (320)

Slijpkap

Slijpkapjes voor Droogtechniek

Deze podologische slijpkappen met thermo effect zijn voorzien van een gepatenteerde kleurwisseling. Deze slijpkappen signaleert vroegtijdig het gevaar van verhitting van de huid. De pedicure kan meteen reageren door de druk te verminderen, van werkgebied te veranderen of de behandeling kort te onderbreken. De patiënt ervaart de behandeling zonder pijn. Het gevaar voor schade aan de huid door oververhitting is bijna uitgesloten.

Door deze technologische vooruitgang zijn vooral de cliënten met verhoogt risico gebaat bij dit product. Door het verminderde waarnemen van tempratuur en pijn (neuropathie) kan er een verhoogde warmteontwikkeling ontstaan. Met dit nieuwe product is het risico hierop beperkt tot een minimum.

slijpkap thermo rond

Deze nieuwe slijpkappen zijn exclusief ontwikkelt door Lukas Podological en zijn voorzien van een CE-keurmerk voor medisch hulpmiddel. Veilig in gebruik voor pedicure & podologie.

Slijpkappen
webshop