NIEUW E-LEARNING

Verbetering Hygiëne binnen de pedicure praktijk.

 

Uniek E-learning concept over basisprincipes van reiniging en desinfectie, risico’s van micro-organismen en uitleg over registratie en gebruik van desinfectiemiddelen binnen de pedicure praktijk. Uitleg over richtlijnen en hoe deze toe te passen. Gedurende de e-learning maakt u een verbeterplan & plan van aanpak. (3 pnt. Kwaliteit)

Daarna kunt u kiezen voor een uitbreiding van de cursus door te kiezen voor een praktijkles of persoonlijke bespreking van het verbeterplan. (3 pnt. Kwaliteit)

 

Hygiëne en desinfectie is onderdeel van het uitvoeren van een goed beleid binnen de pedicurepraktijk. Het dient ter bescherming van cliënt, maar ook van de pedicure zelf. Deze workshop geeft inzicht in het eigen handelen en geeft op heldere wijze uitleg over de gevaren van micro-organismen en wet- en regelgeving. Het stimuleert het inzicht in deze materie door duidelijke en betrouwbare kennis te verwerken.

Wij merken dat in de complexiteit van deze materie vaak een stuk kennis erg verhelderend kan werken. Bewustwording zorgt voor verbeterde veiligheid.

E-learning

€ 39,95 

Als u kiest voor deze variant dan doorloopt u geheel zelfstandig de lesstof en vult de bijbehorende vragen in die tijdens de e-learning aan u voorgelegd worden. De e-learning bestaat uit een duidelijke hoeveelheid informatie en lesstof zodat u de begrippen van reiniging en desinfectie goed uitgelegd krijgt en dat u meer informatie krijgt over de registratie en het gebruik van desinfectiemiddelen binnen uw pedicurepraktijk. Ook is er een gedeelte wat u moet invullen over de huidige en wenselijke situatie binnen uw eigen pedicurepraktijk. Dit alles zorgt ervoor dat u na afloop van de e-learning een eigen verbeterplan en plan van aanpak heeft geschreven voor u eigen salon. Dit geeft u dan beter inzicht in uw eigen handelen en de risico’s binnen uw eigen praktijk.

aanmelden button

E-learning + Praktijkles

€ 74,95

 

Wij merken dat veel pedicure’s behoefte hebben om aan de hand van het verbeterplan en plan van aanpak vragen te stellen. Daarom hebben wij deze e-learning gekoppeld aan een praktijk variant. Dit noemen we blended learning en hier zal de cursusleidster aan de hand van een powerpoint presentatie aanvullende informatie en voorbeelden geven. Na het afronden van de e-learning schrijft u zich in voor een datum waarop wij o.a. in de praktijk de resultaten van uw verbeterplan gaan bespreken. De locaties waar dit gegeven wordt zal o.a. Zwolle, Rotterdam & Hillgeom. Op wens en naar behoefte kan ook op een andere locatie dit gedeelte van de workshop gevolgd worden. (minimaal 12 deelnemers)

aanmelden button

E-learning + Praktijk en Persoonlijk advies

€ 119,95

 

Wilt u maximaal profiteren van de vrijheid die e-learning bied, namelijk in uw eigen omgeving en op eigen tempo leren? Dan is de variant met persoonlijk advies wellicht voor u de beste optie. U hoeft dan helemaal niet uw huis/praktijk te verlaten want het stukje persoonlijke begeleiding bieden wij in de vorm van skypen/beeldbellen. Gedurende 1 tot 1,5 uur ontvangt u persoonlijk advies over uw eigen situatie en het verbeterplan dat u heeft gegeven. Geen reistijd en in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij luisteren naar u en heeft de gelegenheid om al uw vragen voor te leggen.

aanmelden button

N.B.

Bij de 1e variant ontvangt u na het afronden van de e-learning reeds 3 accreditatiepunten domein Kwaliteit. Bij de andere varianten ontvangt u 6 punten nadat de praktijkles of het persoonlijk advies heeft plaatsgevonden.

afbeeldingene learninghygiene