Workshop Gelpolish Basis Allround

Beschrijving

Magnetic UV Gelpolish is een nieuwe service voor de schoonheidssalon, pedicurepraktijk en nagelstudio. Dit systeem combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. Met UV Gelpolish service trek je een nieuwe generatie manicureklanten. Dit zijn vrouwen die perfecte natuurlijke nagels willen en toch liever niet kiezen voor kunstnagels. Deze markt is enorm groot. De UV Gelpolish is zo snel en voordelig dat je de klant in ruim een half uurtje voor slecht € 35,- perfect verstevigde en verzorgde nagels aanbiedt. In prachtige modieuze kleuren of juist er naturel. De gelpolish blijft wekenlang goed zitten en is bovendien prachtig glanzend en krasvrij.

Tijdens deze workshop word er extra aandacht besteed aan de diverse base en top coat.

Begin: maandag 26 oktober 2020 09:30
Eind: maandag 26 oktober 2020 16:30
Docent: Karin Jansen
Plaats: Voltastraat 23, 8013 PM Zwolle

Extra informatie

  • De kosten voor deze workshop bedragen €99,-, u ontvangt voorafgaand aan de workshop een basispakket (t.w.v. €29,95) waarmee u direct aan de slag kan!
  • Tijdens deze workshop hoeft u geen model mee te nemen
  • Oefenmateriaal is voldoende aanwezig
  • Aan het einde van de workshop ontvangt u een certificaat op naam
  • Na afloop bent u in de gelegenheid om producten van Magnetic aan te schaffen met 10% korting.

De opleidingen & workshops die wij geven zijn geschikt voor iedereen die professional is (of wil worden) in uiterlijke verzorging. Onze lessen zijn daardoor niet geschikt voor consumenten.

Workshop Gelpolish
Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish