Voorlichting Buschfrezen

Beschrijving
Omdat wij dit jaar niet zullen deelnemen aan de vakbeurs Voetverzorging in Houten willen wij graag op een andere manier informatie delen over het gebruik en de toepassing van frezen. Busch heeft dit voorjaar weer een aantal nieuwe keramiek frezen op de markt gebracht die wij graag onder de aandacht brengen. Tijdens dit Online evenement leggen wij de mogelijkheden uit en demonstreren wij de frezen d.m.v. video beelden en geven wij uitgebreid uitleg over de toepassing van de verschillende modellen.
Het is een interactief webinar waarbij u als aanwezige ook vragen kunt stellen. Er zijn geen kosten aan deze digitale infosessie verbonden, maar u moet zich wel inschrijven. Na inschrijving ontvangt u een Zoom link, deze kunt u 30 minuten voor aanvang van de sessie gebruiken om in te loggen.
Technische ondersteuning voor deze zoomsessie komt via de organisatie van mischanagel.nl

Er kunnen verschillende onderwerpen besproken worden tijdens deze sessie. Dit zal ook afhankelijk zijn van de aard en hoeveelheid van de vragen. U kunt voorafgaande aan de sessie al vragen insturen zodat wij deze gericht kunnen beantwoorden.

Extra informatie
Kosten: GEEN, deelname is Gratis
Tijd: 09:00 – 10:30 of 11:00 – 12:30
Onderwerpen:
  • Nieuwe keramiek frezen
  • Uitleg over keramiek en verschillende slijpingen
  • Desinfectie van keramiek frezen.
  • Informatie over studiedag frezen.
  • Desinfectie
Inschrijving via onderstaande button. U kunt dan kiezen welke dag en welk tijdstip uw voorkeur heeft.
Buschfrezen Voorlichting
inschrijven