Studiedag/E-learning Pedicure Frezen Purmerend

Beschrijving

CT international ontwikkelde als eerste in Nederland een specifieke studiedag om professionele pedicures wegwijs te maken in de collectie pedicure frezen. Tijdens de pedicure opleidingen wordt slechts een beperkt aantal frezen ingezet en daarna staat men er alleen voor. Door het inzetten van specifieke frezen kunnen verschillende werkzaamheden efficiënter en sneller uitgevoerd worden. Deze studiedag is voor zowel de beginnende als ervaren pedicure een Must.

 

Tijdens de studiedag frezen bent u van ons gewend dat wij u als pedicure een compleet lesprogramma op locatie aanbieden.

We beginnen met de basis van de materialen, de juiste snelheid en andere specifieke kenmerken van alle Busch pedicure frezen. Aan de hand van ons eigen beeldmateriaal en onze ervaringen schetsen wij een totaalbeeld van alle mogelijkheden en de technische basiskennis die noodzakelijk is voor het kiezen van de juiste frees voor de verschillende toepassingen binnen de voetzorg.

Begin dit jaar hebben we besloten om vooral op andere locaties in Nederland en België te kiezen voor een nieuwe aanpak. En we zijn er inmiddels in geslaagd om al ons lesmateriaal om te zetten naar een digitale toepassing. Daarom lanceren wij met trots onze speciale E-learning Pedicure frezen.

Nieuwe opzet Studiedag Frezen

  1. E-learning gedeelte
  2. Praktijk gedeelte

E-learning gedeelte

Het theoretische gedeelte wordt u dan aangeboden in de vorm van een digitale E-learning omgeving. Dat werkt als volgt: U schrijft zich in voor de les op de door u gewenst locatie. U ontvangt direct na aanmelding van ons een link voor het E-learning gedeelte.

Binnen deze E-learning krijgt u dan toegang tot een hoeveelheid lesmateriaal dat aangevuld is met een reeks film’s waarin duidelijk alle aspecten van frezen en de toepassing ervan wordt uitgelegd. De E-learning rond u af en u bekijkt de instructiefilms zodat wij tijdens de lesmiddag direct kunnen beginnen met het daadwerkelijk uitleggen van alle toepassingsmogelijkheden van de frezen.

Praktijkgedeelte

Op diverse locaties in Nederland kunt u ons praktijkgedeelte volgen. U heeft dan inmiddels de basiskennis doorgenomen en daardoor kunnen we direct beginnen met alle toepassingsmogelijkheden van de Frezen. De toepassing van de frezen blijft namelijk iets van onlosmakelijk verbonden is met de praktijk. Het kijken en vragen stellen over bepaalde situaties is daarbij van groot belang. Margret neemt  alle aanwezige cursisten mee in de wereld van de toepassing van de frezen en kan heel beeldend en praktijkgericht vertellen over de frezen en de toepassing ervan. Dit gedeelte is geschikt voor zowel ervaren als beginnende pedicures.

 

Begin: woensdag 21 oktober 2020 13:30
Eind: woensdag 21 oktober 2020 17:00
Docent: Karolien van der Scheer & Margret Riezebos
Plaats: Purmerend

 

Het totaal aantal punten voor deze studiedag zijn 6 punten in Domein Voetzorg.

Wij bieden deze studiedag aan op verschillende lokaties in Nederland. Zodoende is er altijd een locatie in uw regio. Wilt u zich inschrijven of heeft u interesse om deze studiedag te organiseren in uw regio. Neem dan contact met ons op via Info@ctinternational.nl

Extra informatie

  • Kosten: 99,95 excl. BTW
  • Bij deze workshop ontvangt u geen lespakket
  • U bent in de gelegenheid uw eigen frezen collectie mee te brengen, de docenten kunnen u dan persoonlijk advies geven
  • Aan het einde van de workshop ontvangt u een certificaat op naam
  • Voor deze studiedag ontvangt u 6 accreditatie punten
Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish