Opleiding allround nagelstyliste

Beschrijving

Nagelstyliste is een vak met toekomst er perspectief. Een creatief vak dat vele mogelijkheden biedt; zelfstandig werken, flexibele werktijden en goede verdienste. Magnetic Nail Academy Zwolle CT international geeft professionele opleidingen Nagelstyliste in Zwolle”. Als regionaal Magnetic Dealer leveren wij niet alleen een compleet assortiment producten maar is het opleidingsniveau van de nagelstyliste’s van hoge kwaliteit waardoor U een goede start kunt maken in de Nagelbranche. Binnen korte tijd is het mogelijk een eigen salon te starten of om een passende baan te vinden in een beroep waarin zelfstandigheid en creativiteit een grote rol spelen.

Begin: September 2019
Docent: Karin Jansen
Plaats: CT international
Voltastraat 23,8013 PM Zwolle

 

CT international geeft professionele opleidingen Nagelstyliste in Zwolle“. Als regionaal Magnetic Dealer leveren wij niet alleen een compleet assortiment producten maar is het opleidingsniveau van de nagelstyliste’s van hoge kwaliteit waardoor U een goede start kunt maken in de Nagelbranche. Binnen korte tijd is het mogelijk een eigen salon te starten of om een passende baan te vinden in een beroep waarin zelfstandigheid en creativiteit een grote rol spelen

 

De opleiding is opgebouwd uit verschillende modules. De lessen worden gegeven op maandag van 09:30 tot 16:00

– Basismodule Theorie en Manicure (2 dgn.)

– Basismodule Tips aanbrengen (1 dag)

– Module Geltechnieken (6 dgn.) = incl. opvul

– Module Acryltechnieken (6 dgn.) = incl. opvul

– Module Probleemnagels (1 dag)

Extra informatie

  • Kosten: 1739,95 incl. BTW
  • Voor de lunch bent u en uw model onze gast
  • Inclusief werk- en lesmateriaal! (Exclusief UV Lamp) Deze kunnen op de 1e lesdag aangeschaft worden. Tijdens de opleiding ontvangt U altijd 10% korting op aankoop van alle Magnetic produkten)
Nagelstyling

Vraag een gratis studiegids aan!!

Mail naar: cursus@ctinternational.nl

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish