Verbetering Hygiëne binnen de pedicurepraktijk te Rotterdam E-learning & praktijk

Beschrijving

Verbetering van Hygiëne binnen de Pedicurepraktijk is één van de allerbelangrijkste aspecten van het pedicurevak. Wat weten we nog over de basisprincipes van reiniging en desinfectie en vooral weten we wel wat de risico’s zijn. We werken allemaal volgens een bepaalde routine, maar is daar ook nog ruimte voor verbetering? Instrumenten desinfectie, Wond & Huiddesinfectie, Oppervlakte desinfectie alles komt aan bod.

Ook de huidige wet- en regelgeving wordt duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Deze workshop is uniek doordat de lesdag uit 1 delen bestaat. Het E-learning gedeelte kunt u gewoon thuis in uw eigen tijd volgen.

Gedurende de e-learning maakt u aan de hand van een aantal vragen een verbeterplan & plan van aanpak, daarna kan u deelnemen  aan de praktijkles.

Tijdens de praktijkles staat het praktisch toepassen van de regels centraal. Heel duidelijk en met veel praktijkvoorbeelden worden allerlei zaken duidelijk. Ook gaan we samen kijken of het plan van aanpak goed is en of er nog verbeterpunten zijn.

Wil jij ook meedoen aan onze cursusdag? (1 gedeelte E-learning & 1 dagdeel cursus) informeer dan naar de mogelijkheden bij jouw in de buurt. Wij geven les op verschillende locaties in Nederland en komen voor minimaal 10 personen ook op jouw locatie om les te geven. U kunt nu al boeken voor verschillende locaties o.a. Zwolle of Rotterdam.

 

Begin: donderdag 7 mei 2020 13:30
Eind: donderdag 7 mei 2020 16:30
Docent: Karolien van der Scheer
Plaats: Rotterdam (locatie nader te bepalen)

Domein: Kwaliteit, 6 punten

Extra informatie

  • Kosten: 74,95 excl. BTW
  • Aan het einde van de workshop ontvangt u een certificaat op naam.
  • U ontvangt een certificaat van deelname
  • 6 punten domein Kwaliteit worden desgewenst bijgeschreven in het KRP register
Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish