BASIS GELPOLISH

Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met dit product. Tijdens deze workshop informeren wij u over het aanbrengen van het product op een professionele wijze.

Magnetic UV Gelpolish is een nieuwe service voor de schoonheidssalon, pedicurepraktijk en nagelstudio. Dit systeem combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. Met UV Gelpolish service trek je een nieuwe generatie manicureklanten. Dit zijn vrouwen die perfecte natuurlijke nagels willen en toch liever niet kiezen voor kunstnagels. Deze markt is enorm groot. De UV Gelpolish is zo snel en voordelig dat je de klant in ruim een half uurtje voor slecht € 35,- perfect verstevigde en verzorgde nagels aanbiedt. In prachtige modieuze kleuren of juist er naturel. De gelpolish blijft wekenlang goed zitten en is bovendien prachtig glanzend en krasvrij.

U gaat zelf aan de slag en na afloop van de workshop beslist u of u dit product gaat aanschaffen voor eigen gebruik of in de salon.

Extra Informatie

  • De kosten voor deze workshop bedragen €39,95
  • Kosten voor het lespakket bedragen €29,95 (lespakket is verplicht)
  • Tijdens deze workshop hoeft u geen model mee te nemen
  • Oefenmateriaal is voldoende aanwezig
  • Aan het einde van de workshop ontvangt u een certificaat op naam
  • Na afloop bent u in de gelegenheid om producten van Magnetic aan te schaffen met 10% korting.

De opleidingen & workshops die wij geven zijn geschikt voor iedereen die professional is (of wil worden) in uiterlijke verzorging. Onze lessen zijn daardoor niet geschikt voor consumenten.

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish
Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish