WORKSHOP PEDICURE FREZEN II

“Nieuwe frezen en toepassingen”

In 2017 hebben wij een nieuwe accreditatie ontvangen voor het vervolg op Workshop Pedicure Frezen I. Iedereen die de 1e workshop heeft gevolgd kan deelnemen aan dit vervolg waarin innovatie & nieuwe technieken ruimschoots aan bod komen. Vooral op het gebied van materialen doen Keramiek & combinatie Keramiek en Diamant hun intrede. Ook is er over reiniging en desinfectie van frezen en instrumenten veel nieuws te melden.

Aan de hand van verschillende casu wordt duidelijk uitgelegd welke frezen en instrumenten u kunt gebruiken in de pedicurepraktijk om optimaal te kunnen profiteren van de nieuwste technieken op dit vakgebied. Deze workshop kenmerkt zich doordat er aan de hand van verschillende thema’s lesgegeven wordt. Met behulp van veel fotomateriaal wordt er duidelijk uitgelegd welke frezen en instrumenten het beste gebruikt kunnen worden.

 

Accreditatiepunten 11

Domein Professionaliteit

1 dagdeel

Bij de cursus ontvangt u een full color studiemap van 64 pagina’s.

Volgende thema’s komen o.a. aan bod:

  • Ingegroeide nagel
  • Likdoorn problematiek
  • Mycosenagel
  • Eelt & Kloven
Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish

Cursusbedrag

€ 59,95

Workshop Pedicure Frezen

Cursusbedrag
€ 59,95

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish
Workshop Pedicure Frezen

Deze workshop wordt oa. gegeven in Zwolle, Amersfoort, Harderwijk, Purmerend, Almere, Drachten, Waalwijk, Nijmegen, Gouda, Oss en Almelo

 Op zoek naar locaties

Voor onze workshop frezen zijn wij op zoek naar diverse locaties in Nederland en België. Heeft u interesse in het volgen van deze workshop? Maar bent u niet in de gelegenheid om naar Zwolle te komen? GEEN PROBLEEM!  Voor ongeveer 12 tot 14 cursisten komen wij ook bij u op locatie. Houd er wel rekening mee dat wij 6 tot 8 maanden vooruit plannen.

Voorlichting op scholen, tijdens congressen en studiedagen

Wij geven regelmatig voorlichting en demonstraties op scholen en onderwijsinstellingen. Wij gaan dan niet alleen in op de techniek van bijvoorbeeld frezen en reiniging daarvan, maar kunnen ook andere instrumenten en technieken laten zien. Dit kan zowel op het gebied van medische- als cosmetische Voetverzorging.