WORKSHOP PEDICURE FREZEN I

“De basisprincipes en materialen”

CT international ontwikkelde als eerste in Nederland een specifieke workshop om professionele pedicures wegwijs te maken in de collectie pedicure frezen. Tijdens de pedicure opleidingen wordt slechts een beperkt aantal frezen ingezet en daarna staat men er alleen voor.

Door het inzetten van specifieke frezen kunnen verschillende werkzaamheden efficiënter en sneller uitgevoerd worden. Deze workshop is voor zowel de beginnende als ervaren pedicure een Must.

Onze workshop krijgt van de deelnemers een 8,2 en op de vraag of men deze workshop aanbeveelt bij collega’s antwoord maar liefst 96,8% met JA.

 

Accreditatiepunten 13

Domein Voetzorg

1 dagdeel

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish
Workshop Pedicure Frezen

Cursusbedrag

€ 59,95

Workshop Pedicure Frezen

Cursusbedrag
€ 59,95

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish
Workshop Pedicure Frezen

Deze workshop wordt oa. gegeven in Zwolle, Amersfoort, Harderwijk, Purmerend, Almere, Drachten, Waalwijk, Nijmegen, Gouda, Oss en Almelo

 

Op zoek naar locaties

Voor onze workshop frezen zijn wij op zoek naar diverse locaties in Nederland en België. Heeft u interesse in het volgen van deze workshop? Maar bent u niet in de gelegenheid om naar Zwolle te komen? GEEN PROBLEEM!  Voor ongeveer 12 tot 14 cursisten komen wij ook bij u op locatie. Houd er wel rekening mee dat wij 6 tot 8 maanden vooruit plannen.

Voorlichting op scholen, tijdens congressen en studiedagen.

Wij geven regelmatig voorlichting en demonstraties op scholen en onderwijsinstellingen. Wij gaan dan niet alleen in op de techniek van bijvoorbeeld frezen en reiniging daarvan, maar kunnen ook andere instrumenten en technieken laten zien. Dit kan zowel op het gebied van medische- als cosmetische Voetverzorging.

Recensies:

  • Ben heel blij met mijn nieuwe aangeschafte frezen. Afgelopen week al lekker uitgeprobeerd!!
  • Ik ben blij dat ik geweest ben, want ik heb dingen geleerd die ik nog niet wist en die pas ik nu toe in de praktijk
  • Jazeker, het is even wennen maar gebruik al veel nieuwe frezen en ben tot nu toe tevreden met de resultaten.
  • Ik heb keramische freesjes gekocht, waar ik elke dag tijdens mijn werk van geniet. Ik had ze nog nooit gezien, was afgelopen jaar ook niet naar de beurs geweest.
  • Een aanrader voor iedere pedicure! Ook de praktische uitleg na de theorie was een goede aanvulling op het geheel! Zeer leerzaam!
  • Was echt een goede informatieve workshop. Eigenlijk verdienen jullie een 9, maar er moeten altijd verbeterpuntjes blijven…. Voor jullie, om ons nog meer te kunnen leren Maar, let op, ik heb geen opmerkingen alleen deze: ik vond het echt TOP!