Studiedag PEDICURE FREZEN 1 & 2

Complete studiedag over alle toepassingen van frezen “Uitgebreid en Praktijkgericht”

Deze studiedag is volledig vernieuwd en uitgebreid. Een must voor elke pedicure….

CT international ontwikkelde als eerste in Nederland een specifieke studiedag om professionele pedicures wegwijs te maken in de collectie pedicure frezen. Tijdens de pedicure opleidingen wordt slechts een beperkt aantal frezen ingezet en daarna staat men er alleen voor. Door het inzetten van specifieke frezen kunnen verschillende werkzaamheden efficiënter en sneller uitgevoerd worden. Deze studiedag is voor zowel de beginnende als ervaren pedicure een Must. Vanaf 1 februari is onze frezenworkshop één lesdag.

Het totaal aantal punten voor deze studiedag zijn dan maar liefst 24 punten;

• 13 punten Domein Voetzorg

• 11 punten Domein Professionaliteit
Kosten: € 119.95 per persoon

Deze studiedag wordt op verschillende lokaties in Nederland gegeven. Zijn wij binnenkort bij u in de buurt?. Klik voor een overzicht van data en lokaties op de onderstaande button.

 

Wij bieden deze studiedag aan op verschillende lokaties in Nederland. Zodoende is er altijd een locatie in uw regio. Wilt u zich inschrijven of heeft u interesse om deze studiedag te organiseren in uw regio. Neem dan contact met ons op via Info@ctinternational.nl
Heeft u in het verleden al de workshop gevolgd die valt onder het Domein Voetzorg, neem dan ook contact met ons op. Voor jullie organiseren wij de Workshop onder het domein professionaliteit graag nog eens als studie van 1 dagdeel.

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish

Cursusbedrag

€ 119,95

Workshop Pedicure Frezen Basis Gelpolish

Cursusbedrag
€ 119,95

Deze workshop wordt staat gepland voor najaar 2017 in Zwolle. 

Voorlichting op scholen, tijdens congressen en studiedagen.

Wij geven regelmatig voorlichting en demonstraties op scholen en onderwijsinstellingen. Wij gaan dan niet alleen in op de techniek van bijvoorbeeld frezen en reiniging daarvan, maar kunnen ook andere instrumenten en technieken laten zien. Dit kan zowel op het gebied van medische- als cosmetische Voetverzorging.